Programa göre ilk olarak 16 Mayıs Perşembe günü Dörtdivan Kaymakamlığı ve Dörtdivan Belediyesi himayelerinde Şehit yakını, gazi, yetim ve özel durumu olan aileler ile bir iftar programı gerçekleştirilecek. İkinci program 26 Mayıs Pazar bütün gençlerimizin davetli olduğu Gençlerle Sahur Buluşması düzenlenecektir.

Ramazan takviminin final programı ise 2 Haziran Pazar günü köylerimiz ve mahallelerimiz dahil bütün vatandaşın davetli olduğu 2.000 kişilik Dörtdivan Kardeşlik İftarı” adı altında bir şehir iftarı gerçekleştirilecek.

Program dolayısıyla Başkan Hamza Efe; kurulacak bu gönül sofraları ile toplumsal dayanışmamızın güçlenmesine, birlik ve beraberliğimizin artmasına, kardeşlik bağlarımızın pekişmesine vesile olmasını yüce mevlamızdan niyaz ederek özellikle arefe gününün bir gün öncesi olan 2 Haziran'da yapacağımız Dörtdivan Kardeşlik İftarı'na bayram tatili nedeniyle uzaktan teşrif edecek hemşehrilerimiz dahil bütün köylerimiz ve mahallelerimiz kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla davetli olduğunu ifade etti.

Başkanımız Hamza Efe; böylesine bir Ramazan programının oluşmasına katkı sağlayan başta değerli Kaymakamımız Yusuf Kaptanoğlu, DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği Yönetim Kuruluna ve hayırsever üyelerine şükranlarını sunarak desteklerinden dolayı teşekkür etti. Elif Erdoğan