Dörtdivan İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Muhtarları Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Köy ürünlerinden oluşan hediye sepetlerini takdim ettiler ve Altın köyü gezdiler.

İlçe Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Sezgin ve Dursun Fidan, Köy ve Mahalle Muhtarları Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Başkan Tiryaki'ye beraberinde getirdikleri Dörtdivan köy ürünlerinden oluşan hediye sepetlerini takdim ettiler. Makamda güzel sohbetin ardından protokol girişinde hatıra fotoğrafı çektirerek öğle yemeği için Altın köye geçildi.

100 yıl öncesinin eski köy hayatının canlandığı ünü Dünyaya yayılan Altın Köy'de öğle namazlarını kılan guruba daha sonra köy konağında öğle yemeği ikramında bulunuldu. Yemek ikramından sonra Altın köyü gezen heyet sonrasında Köy Kahvesine geçerek çay içtiler ve hasbi hal ettiler. Dörtdivan'a yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki; "Dörtdivan'ımız için kalıcı eserler yapmaya ve projelere destek vermek için her zaman yanınızda olduğumuzu bilin" diyerek Hemşerilerinin nezaket ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tiryaki, bugün buraya gelerek beni gururlandırdığınız içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.

Sohbet esnasında söz alan Muhtarlar Dernek Başkanı Selvet Doğangün; Sayın Başkanımız Veysel beyin bizlere ve özellikle Dörtdivan'a her zaman desteği olmuştur ve olacağına da inancımız sonsuzdur. Göstermiş olduğu ilgiden dolayı şahsım ve Dörtdivanlılar adına teşekkür ediyorum diyerek köy ve mahallerin sorunları ile ilgili rapor sundu. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki konuklarına hediye paketi vererek günün anısına Altın Köy'de hatıra fotoğrafı çektirdiler.Haber Merkezi