DÖRTDİVANLI GENÇLER İZMİR DE BAŞARIYA İMZA ATTILAR

Bolu Dörtdivan Anadolu Lisesi erkek ve kız tenis takımı İzmir Örnekkoy de 5-10 Mart tarihleri arasında düzenlenen bölge finallerinde kızlar da grup 2'incisi erkeklerde ise grup 4'üncüsü oldu.
Bolu İli Dörtdivan İlçesi Dörtdivan Anadolu Lisesi öğrencilerinin ilk defa katıldığı İzmir Örnekköy Bölge Tenis finallerinde, Özel Okullar ve uzun süre tenis eğitimi almış gençler ile hatta Milli Takım oyuncuları bulunan Okullarda ki Tenisçiler arasında başarıya imza attılar. Dörtdivanlı gençler kızlarda 2'inci, erkeklerde ise 4'üncü oldular. Tenis Takımı, geleceği için büyük bir tecrübe de kazanmış oldu.

İZMİR BOLULULAR DERNEĞİ GENÇLERLE İLGİLENDİ

Dörtdivan'dan İzmir'e giden gençleri İzmir Bolulular Derneği yalnız bırakmadı. Kısıtlı imkânlarla hazırlanıp, İzmir'e giden gençler ile ilgilenen İzmir Bolulular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yeniçağalı Aşçıbaşı Sinan Aydoğan gençlerle ilgilenip, misafir ederek, ağırladılar. Dörtdivanlı Gençler de müsabaka sonrası İzmir Bolulular Derneği'nin fuarda açmış olduğu standı gezerek, İzmirli Bolululara ve Dernek yönetimine teşekkür ettiler.

“KISITLI İMKÂNLARLA BU KARŞILAŞMAYA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Dörtdivan'dan İzmir'e hareket eden gençlerin başında bulunan Kafile Başkanı Aydoğan Yavaş, gençleri yetiştirip, başarıya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni ve Tenis Antrenörü Kemal Açıkgöz gençlerin yanındaydı. Kafile Başkanı Biyoloji Öğretmeni Aydoğan Yavaş yaptığı açıklamada, Tenis Takımımız Dörtdivan'da kısıtlı imkânlarla hazırlandı. Bolu da yapılan müsabakaları kazanarak, İzmir de Bolu'yu ve Dörtdivan'ı temsil etmeyi hak kazandı. Beden Eğitimi ve Tenis Antrenörü Kemal Açıkgöz gençlerimizin yetişmesinde büyük emek harcadı. Bu emeği değerlendiren gençler hem kendileri başardı hemde başarıyı Dörtdivan'a kazandırdı. İzmir Örnekköy de güçlü rakiplerimiz vardı. Erkeklerde Uşak Özel Kanyon Anadolu Lisesi, Amerikan Robert Koleji, Kızlarda ise İzmir Özel Okyanus Koleji ki Milli Takıma oyuncular veriyor. Bunun gibi güçlü takımlarla karşı karşıya geldik. Biz hem maçlar yaptık hem de fırsat bulmuşken tüm takımımız güzel verimli bir antrenmanlar yapmış oldu. Bizim için hem turnuva hem de kamp gibi oldu. Bizim buraya gelmemizde büyük desteklerini esirgemeyen başta Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, İlçe Özel İdare Müdürü Abdülaziz Çalışkan ile birlikte Sponsor firmaların büyük katkısı oldu. Kendilerine şahsım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Ve bizi burada yalnız bırakmayan İzmir Bolulular Derneğine ve İzmir de yaşayan Bolulu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Tabi ki bize Dörtdivan'a bu başarıyı sağlayan gençlerimize teşekkür ediyor, kendilerini kutluyorum” dedi.