Dörtdivan Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Toplu Sünnet Şöleni' kapsamında, 21 çocuk Gerede Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirildi. Belediye tarafından tahsis edilen araçla Gerede Devlet hastanesine getirilen çocuklar sünnet işleminin tamamlanmasının ardından evlerine bırakıldı.

Hastaneye ailesi ve yakınları ile getirilen çocukların heyecanlı oldukları ve oldukça korktukları gözlenirken bazı çocuklar sünnet işlemi başlamadan gözyaşlarına boğuldu. Hastane sonrası evlerinde çocukları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Kadir Altundağ, çocuklara altın takarak çeşitli hediyeler verdi.

Aileler, çocuklarının sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attığını belirterek, Çok mutluyuz Allah herkese bu duyguyu yaşatsın. Dörtdivan Belediyesine ve Başkanımız Hasan Uzunoğlu'na çok teşekkür ediyoruz ” ifadelerini kullandılar.

Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, toplu Sünnet kapsamında 21 çocuğun sünnet ettirildiğini söyledi. Uzunoğlu, şunları kaydetti: Dörtdivan Belediyesi toplu sünnet organizasyonuna ailelerin oldukça yoğun ilgisi oldu. Bu hafta itibariyle 21 çocuğumuz sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. Bizde evlerinde çocuklarımızı ziyaret ederek onlara çeşitli ikramlarda bulunduk. Sünnet olan çocuklarımız için çeşitli etkinlikler ve animasyon gösterileri düzenlemiştik fakat Iğdır'da şehit edilen Hemşerimiz Yaşar Doğançay'ın şehit haberinden sonra etkinlik ve animasyon kısmını iptal ettik. İnşallah bundan sonra Dörtdivan Belediyesi Toplu sünnet Şöleni adı altında her yıl geleneksel olarak çeşitli etkinliklerle yapacağız. Bu vesile ile ben tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." Haber Merkezi