Dörtdivan'da tüm kamu kurum ve kuruluşların öncülüğünde halkın ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla günün anlam ve önemine uygun olarak Gaziler Günü anma töreni yapıldı.

Gaziler programına İlçe Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Garnizon Komutanı Atilla Acarer, Daire Amirleri ve Müdürleri, okul müdürleri, İlçe Başkanı Şahin Serin, Gazilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam binası önünde Saat: 11:00 da başlayan program Kaymakamlık, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Büstü'ne çelenk sunuldu. Cumhuriyetimizin Kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin, ebediyete İntikal etmiş gazilerimizin manevi huzurunda Saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız okunarak şanlı Bayrağımız İlçe Jandarma Komutanlığınca Görevlendiren er tarafından Göndere çekildi. İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Coşkun Kırcı tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapılarak program tamamlandı. Haber Merkezi