Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş'in beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ilçelere yaptığı geziler Dörtdivan ile devam etti.
Dörtdivan temaslarının ilkinde Kaymakam Nursan Vural Zorlu'yu ziyaret eden TSO Başkanı Türker Ateş ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Zorlu ile ilçenin genel durumu hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.
Sonrasında ise Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ziyaret edildi. 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevini devralan Uzunoğlu'yu tebrik eden TSO Başkanı Türker Ateş, Uzunoğlu'ya çalışmalarında başarılar diledi. TSO olarak ilçelere oldukça önem verdiklerinin altını çizen Ateş, ildeki gelişmişliğin ilçelere tam olarak yansımış olmadığını söyleyerek, ilçelerle birlikte topyekün bir gelişme ve kalkınma için gereken her çalışmanın altında kendilerinin de bulunacaklarını dile getirdi. Ateş, TSO olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Bir telefon kadar birbirimize yakınız. Nerede bir arayış içinde olursanız biz hep yanınızda olacağız” dedi.
TSO Başkanı Türker Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden ve başarı temennilerinden dolayı teşekkür eden Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, ilçenin gündemindeki konular ile ilgili bilgiler aktardı. Dörtdivan ilçesinde başlatılacak olan arazi toplulaştırması faaliyetinden bahseden Uzunoğlu, Bakanlık ile yapılan görüşmelerin sonuçlandırıldığı ve bir ay sonra 17.700 hektarlık bir alanda arazi toplulaştırması çalışmalarının başlatılacağı bilgisini verdi. Bu çalışmalarla birlikte Dörtdivan'da tarım ve hayvancılığın ileri noktalara taşınması için önemli bir adım atılacağını ve bundan sonraki sürecin iş dünyası ile dirsek teması içinde sürdürüleceğini ifade etti. Dörtdivan'ın konum olarak iç pazara yakınlığının sağladığı avantajı ilçede tarım ve hayvancılık faaliyetleri için fırsata dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Uzunoğlu, ayrıca Dörtdivan'ın yerel faunası içinde markalaşmaya aday kaz, akbaba gibi hayvanların bulunduğunu dile getirerek, bunların uluslararası düzeyde markalaşması için projeler hazırlanacağını ve bu süreçte TSO'nun da katkı ve desteğine başvuracaklarını bildirdi.