Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, makamında, ilçe protokolü, vatandaşlar, minik çocuklar ve belediye personeli ile bayramlaştı. Dörtdivan Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Uzunoğlu, vatandaşların Ramazan bayramını kutladı ve bütün konuklarla tek tek bayramlaştı.

Dörtdivan Belediye Başkanlığı'nda geleneksel hale gelen bayramlaşma programında, İlçe Kaymakamımız Akın Karagöz, Altındağ Belediye Başkanımız Veysel Tiryaki, Ak Parti İlçe Başkanı Şahin serin, İl Genel Meclis üyelerimiz Ömer Sezgin ve Dursun Fidan, STK temsilcileri, muhtarlar, Belediye personeli ve vatandaşlar Başkan Uzunoğlu ile bayramlaştı. Dörtdivan Belediyesi makam odası gelen konuklarla doldu taştı. Uzunoğlu, bayramlaşmaya gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Uzunoğlu, bayramlaşmaya gelen minik konuklarıyla da sohbet etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında gelen konuklara kolonya, çikolata ve baklava ikram edildi.

Belediye Bayramlaşma programına katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu On bir ayın sultanı olan Ramazan Ayını geride bırakarak sağlık ve huzur içerisinde hep beraber millet olarak inananlar olarak Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki Ramazan Ayının kendine mahsus özellikleri, güzellikleri var. Ramazan Ayı yaşamaya değer bir aydı. Bizler Müslümanlar olarak bu ayı hep beraber yaşadık. Yapılmış olan ibadetlerin Cenab-ı Hakk nezdinde kabul görmesini niyaz ediyorum. Bayramınızı tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah nice bayramları huzur ve mutluluk içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizde geçirmeyi, yaşamayı, görmeyi, Cenab-ı Hakk bizlere ve bizden sonraki nesillere de aynı şekilde yaşamayı nasip etsin. İnşallah en kötü günümüz böyle olsun temennisinde bulunuyorum. Allah tekrarına eriştirsin” diyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi