Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, makamında, ilçe protokolü, muhtarlar, vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı. Dörtdivan Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Uzunoğlu, vatandaşların Ramazan bayramını kutladı ve bütün konuklarla tek tek bayramlaştı.

Dörtdivan Belediye Başkanlığı'nda her yıl geleneksel hale gelen bayramlaşma programında, Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Serin, İl Genel Meclis üyelerimiz Ömer Sezgin ve Dursun Fidan, STK temsilcileri, muhtarlar, Belediye personeli ve vatandaşlar Başkan Uzunoğlu ile bayramlaştı. Dörtdivan Belediyesi makam odası gelen konuklarla doldu taştı. Uzunoğlu, bayramlaşmaya gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında gelen konuklara kolonya, şeker ve çikolata ikram edildi.

Belediye Bayramlaşma programına katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. İnşallah nice bayramları huzur ve mutluluk içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizde geçirmeyi, yaşamayı, görmeyi, Cenab-ı Hakk bizlere ve bizden sonraki nesillere de aynı şekilde yaşamayı nasip etsin. İnşallah en kötü günümüz böyle olsun temennisinde bulunuyorum. Allah tekrarına eriştirsin” diyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi