Her Cuma akşamı yerel konular ve ülke gündemini değerlendirmek üzere İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek başkanlığında gerçekleşen Ak Parti Bolu İl Yönetim Kurulu toplantısı bu hafta Dörtdivan ilçesinde yapıldı.

Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nun ev sahipliği ile Gerede Kültür ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile meclis üyesi Dursun Fidan, İlçe Başkanı Şahin Serin ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı.

2 dönem il genel meclisi üyesi olarak hizmet ettikten sonra 30 Mart'ta gerçekleşen seçimlerde büyük bir oy oranı ile belediye başkanı seçilen Hasan Uzunoğlu, toplantı öncesi kısa bir konuşma yaparak, Coşkunyürek ile beraberindekileri Köroğlu diyarı Dörtdivan'da ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.

“HER ÇALIŞMADA HÜKÜMETİMİZİN VE PARTİMİZİN DESTEĞİNİ HEP HİSSEDİYORUZ”

Belediye çalışmaları ile başlamış ya da gelecekte hayata geçirilmek istenilen projeler hakkında da bilgiler veren Uzunoğlu, Halkımızdan 30 Mart'ta teslim aldığımız emanetin sorumluğu içerisinde gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan ve yapmak istediğimiz her çalışmada hükümetimizin ve partimizin desteğini hep hissediyoruz. O nedenle, başta İl Başkanımız Yüksel Coşkunyürek ile milletvekillerimiz olmak üzere; il ve ilçe teşkilatlarımıza ve partimizin her kademesinde görev yapan tüm yol arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“VAR OLAN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE, KAYNAŞMAMIZA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKTIR”

İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'te nazik davetinden dolayı Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile ilçe başkanı Şahin Serin'e teşekkür etti. Olağan il yönetim kurulu toplantısının farklı ilçelerde yapılmasının yönetim kurulu üyeleri ile ilçe teşkilatlarının mevcut kaynaşmalarını daha da pekiştirdiğine vurgu yapan Coşkunyürek, Var olan birlik ve beraberliğimize, kaynaşmamıza büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Belediye Başkanı Uzunoğlu ile İl Başkanı Coşkunyürek tarafından yapılan bu konuşmaların ardından ise toplantıya geçildi. İl Başkanı Coşkunyürek, İl Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy ile birlikte belirlediği gündem maddelerini üyelere paylaşarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduktan sonra toplantı sona erdi.