Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen açıklamaya göre Hileli Davranışlarla Bir Kimseyi Aldatıp, Onun Veya Başkasının Zararına Olarak, Kendisine Veya Başkasına Bir Yarar Sağlamak Suretiyle 3000 Euro parasının alınması sonucu meydana gelen Dolandırıcılık'' sebebi ile aranan isimler, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışması ile Bartın'da yakayı ele verdiler.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen açıklamaya göre; 04.11.2015 günü müşteki B.A. isimli şahsın kimliği belirsiz şahıs yada şahıslarca 3000 Euro parası dolandırılmıştır. Gerek müşteki ve bilgi sahibi şahısların beyanlarından gerekse HGS, PTS ve güvenlik kamera görüntüleri üzerinden yapmış olduğumuz çalışmalarda dolandırıcılık olayını 34 ………..3 plaka sayılı, Hyundaı marka aracı kullanan biri bayan üç erkek şahıs tarafından gerçekleştirildiği değerlendirilmiştir.

TESPİT EDİLEN ARAÇ KİRALIK ÇIKTI

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmalarına göre dolandırıcıların kullandığı araç ile ilgili, 34 ……..3 plaka sayılı aracın XX Turizm Tekstil İnşaat ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına tescil kayıtlı olduğu, XX Car Rental adı altında oto kiralama üzerine faaliyet gösteren kiralama şirketinden G.M. isimli şahıs tarafından 29.10.2015 ile 28.11.2015 tarihleri arasında kiralandığı öğrenilmiştir” denildi.

YAKAYI ELE VERDİLER

Yapılan açıklamanın devamında; Olay görevlilerimizce derinlemesine araştırıldığında olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların G.M.—A.M.--M.T.—F.G. isimli şüpheli şahıslar olduğu değerlendirilmiştir. Özellikle komşu iller başta olmak üzere Umum İlleri ile kurulan irtibat sonucunda 11.11.2015 günü Bartın il merkezinde 34 …….3 plaka sayılı aracı kullanan G.M.—A.M.--M.T. isimli şahıslar araçla birlikte görevlilerce yakalanmıştır. Şüpheli şahıslar hakkında Hileli Davranışlarla Bir Kimseyi Aldatıp, Onun veya Başkasının Zararına Olarak Kendisine Veya Başkasına Bir Yarar Sağlamak Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan işlem yapılmış, M.T. isimli şahıs çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklanmıştır” bilgilerine yer verildi. Haber Merkezi