Gerede AK Parti Teşkilatı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İlçe Sağlık Müdürü, Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi ve doktorları ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı.
Kutlamalara; Gerede Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Allar, Kadın Kolları Başkanı Mehtap Burku, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergun Çakır, Cem Burku ve Recep Top katıldı.
14 Mart Tıp Bayramı kutlamalarında ilk olarak Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Kahraman Dinler makamında ziyaret edildi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Allar, Geredeli vatandaşlarımızın özellikle devlet hastanesine sahip çıkmaları gerektiğini vurguladı.
Allar, AK Parti iktidarı olarak özellikle sağlık alanında son 10 yıldır çok önemli gelişmelerin yaşandığını belirterek, Sağlık alanında özneli yol aldık. Ancak Gerede Devlet Hastanemize Geredeli vatandaşlarımızın hem doktorlarımıza, hem personele ve hem de devlet hastanemize sahip çıkmaları gerekmektedir. Devlet hastanemizdeki bazı sorunlarımızı Milletvekilimiz Fehmi Küpçü'nün yardımlarıyla çözüme kavuşturuyoruz. Doktorlarımızda insandır, onlarında bazı ihtiyaçları vardır o yüzden daha sevecen ve sevgi dolu davranışlar sergilemeliyiz.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından AK Parti teşkilatı, Gerede Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Yücel'i ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.
Dr. Yücel'i makamında ziyaret eden Başkan Mustafa Allar ve beraberindeki heyet, başarılı çalışmaları nedeniyle Sağlık Müdürü Yücel'e teşekkürlerini sundular.