Özel Çağsu Hastanesi Üroloji Uzmanı Ahmet Çalışkan, ikinci kez baba olmanın ve dünyaya yeni gelen bebeğini sünnet etmenin heyecanını ve mutluluğunu birlikte yaşadı. Çalışkan'ın küçük bebeği doğumundan daha birkaç saat sonra sünnet oldu.

Özel Çağsu Hastanesi Üroloji Uzmanı Ahmet Çalışkan, ikinci kez baba olmanın ve dünyaya yeni gelen bebeğini sünnet etmenin heyecanını ve mutluluğunu birlikte yaşadı. Çalışkan'ın küçük bebeği doğumundan daha birkaç saat sonra sünnet oldu. Özel Çağsu Hastanesinde Üroloji Uzmanı olarak görev yapan Op Dr Ahmet ve Nergiz Çalışkan çiftinin bebeği Çağsu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op Dr Arzu Dede tarafından dünyaya getirildi. Salih Mehmet ismi verilen bebeğin ve annenin sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu söyleyen Arzu Dede, Çalışkan çiftinin bebeklerine sağlıklı uzun bir ömür dilediğini söyledi. Doğumunu gerçekleştirdiği bebeklere göbek ismi veren Arzu Dede Salih Mehmet bebeğin göbek isminin Ali olduğunu açıkladı.

Bebeklerinin dünyaya gelmesinden birkaç saat sonra sünnetini de kendi yapan Üroloji Uzmanı Ahmet Çalışkan ise yaptığı açıklamada, Sünnet hem dini hem de kültürel açıdan toplumumuzda önemli bir yere sahiptir. Tıbbi açıdan da çok faydası bulunan sünnet için son yıllarda yapılan araştırmalarda en ideal zamanın yenidoğan dönemi olduğu kabul edilmektedir. Bu nedenle hastalarımıza yeni doğan sünnetinin faydalarını açıklıyoruz. Ben de kendi bebeğimin sünnetini yaparak iki farklı heyecanı aynı anda yaşamış oldum, ayrıca doktorumuz Arzu Dedeye ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Yeni dünyaya gelen bebeği ziyaret eden Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'de Çalışkan çiftini tebrik etti. Haber Merkezi