Tamamlanan 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay bir açıklama yaparak, seçimleri kazanan Millet İttifakı Adayı Tanju Özcan'ı tebrik etti.

31 Mart yerel seçimlerini Millet İttifakı Adayı Tanju Özcan'ın kazanması ile beraber Ak Partili siyasilerden açıklamalar gelmeye başladı. İlk olarak Cumhur İttifakı Adayı Fatih Metin, Özcan'ı tebrik ederken Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay da bir açıklama yaparak hayırlı olsun dileklerini iletti. Doğanay, Mahalli seçim sonuçları ülkemize milletimize hayırlı olsun. Bir kez daha demokrasimiz kazanmıştır, milletimiz siyasi iradesini özgürce ortaya koymuştur. Sonuçta Bolu'da hemşerilerimizin desteğini alan CHP adayı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR PARTİ”

Ak Parti'nin büyük ve güçlü bir parti olduğunun altını çizen Doğanay, AK Parti büyük ve güçlü bir parti, Milletimizin dediği başımızın tacıdır der, eyvallah olanda hayır vardır der yoluna devam eder. Bizim ülkemiz için çocuklarımız için daha fazla çalışmaktan başka lüksümüz yok, her daim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edeceğiz inşallah. Tek temennimiz seçimin kentimize yakışır bir şekilde huzur içerisinde ve demokratik bir ortamda geçmiş olmasıdır” dedi.

TEŞKİLATLAR VE BOLU HALKINA TEŞEKKÜR

Son olarak parti teşkilatlarına ve Bolu halkına teşekkür eden Doğanay, Dün sandık başında milletimizin tercihine sahip çıkan sandık görevlilerimiz ile müşahitlerimize, okul sorumlularımıza şükranlarımı sunarım. Ayrıca 31 Mart seçim sürecinin başladığı andan itibaren dava bilinci ve büyük bir özveriyle gece gündüz Türkiye'mizin aydınlık geleceği için canı gönülden çalışan tüm teşkilatımıza, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza ve Bolu Halkına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.