AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 12 gündür ziyaretçi akınına uğrayan Doğanay, son olarak Mahalle Muhtarları Derneği başkan ve üyelerini ağırladı.

Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, beraberindeki yönetim kurulu ile zorlu seçim maratonunda il başkanlığına vekâlet eden ve AK Parti Genel Merkezi tarafından 12 gün önce ataması yapılan Doğanay'ı ziyaret etti.

Pazartesi günü 13.00'deki ziyarette muhtarlar, seçim sonuçlarından hem de atama kararından dolayı Doğanay'ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Doğanay'ın aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi de olmasının kendileri açısından büyük şans olduğunu belirten Muhtarlar, Merkez mahallelerinin mevcut talep ve ihtiyaçlarının ilerleyen süreçte daha hızlı çözüme kavuşacağına inandıklarını dile getirdiler.

Doğanay'da muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Muhtarların her zaman emrinde olduklarını söyleyen Doğanay, Sizler halk ile siyasiler arasındaki bağı ve iletişimi sağlayan en önemli kişilersiniz. 12 yıldır bu partinin içerisinde çeşitli kademelerde görev yaptım. Allah nasip etti ve teşkilatlarımızın desteği, genel merkezimizin takdiri ile kısa süre önce il başkanlığına atandık. Rabbim bizlere hep birlikte hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin. Bolu küçük sayılacak bir şehir. İnsanlar birbirlerini tanır. Buradaki tüm muhtarlarımızla bire bir tanışıyoruz, telefonum hepinizde var. Herhangi bir ihtiyaç halinde 7 gün 24 saat beni arayabilirsiniz” diye konuştu. Haber Merkezi