YEGİN TEKLİFİ İLETTİ, DOĞANAY KABUL ETMEDİ

AK Parti'de teşkilat başkanları Nurettin Doğanay'ın adını AKP MKYK Üyesi ve Bolu İl Koordinatörü Orhan Yegin'e verirken, Doğanay'ın görevi kabul etmediği iddia edildi.

Ak Parti İl Başkanı kim olacağı merak edilirken, MKYK Üyesi ve Bolu İl Koordinatörü Orhan Yegin teşkilat başkanlarıyla tek tek görüştü. Teşkilat başkanları İl Başkanlığı için Nurettin Doğanay'ın ismini verirken, Doğanay'ın görevi kabul etmediği iddia edildi. Orhan Yegin'in Ankara'ya Doğanay ismiyle gideceği ifade edildi.

Yüksel Coşkunyürek'in aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından yerine kimin geçeceği merak ediliyor. Bolu'ya gelen MKYK Üyesi ve Bolu İl Koordinatörü Orhan Yegin, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel'le bir araya geldi.

Yapılan toplantıda teşkilat başkanları görevi vekaleten yürüten Nurettin Doğanay'ın atanması yönünde görüş beyan ettiler. Orhan Yegin, Ankara'ya bu konuda rapor sunmaya hazırlanıyor. Ancak Doğanay bu dönem görev almayı düşünmediği, bu nedenle Hac vazifesini yaerine getirmek amacıyla hazırlıklarını yaptığı belirtti. Orhan Yegin, Nurettin Doğanay'ı uzun süre ikna etmeye çalıştığı ve bu konuda Ankara'ya rapor vereceği ifade edildi. Haber Merkezi