AK Parti Genel Merkezi tarafından 5 gün önce ataması gerçekleşen İl Başkanı Nurettin Doğanay, yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti'nin tek başına iktidarıyla sonuçlanan 1 Kasım seçimlerinin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın ile Merkez İlçe Başkanı Adil Esen'de, Doğanay'ın İl Başkanı” sıfatıyla ilk kez yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda yer aldı. Toplantının ana gündem maddeleri seçim sonuçları ve atama kararı olurken, toplantıda konuşan Doğanay, AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanan seçimlerde çok az bir farkla 3'ncü milletvekilini kaybetmelerine rağmen oylarını bir önceki seçimlere göre 25 bin arttırdıklarını vurguladı.

Bu artış neticesinde Bolu'nun ülke genelinde oylarını en fazla arttıran 4'ncü il konumuna geldiğini, CHP'nin de en fazla oy düşüşü yaşadığı il olduğunu söyleyen Doğanay, parti yönetimi tarafından büyük takdir gördüğünü ve çok sayıda teşekkür aldığını söyledi. Elde edilen başarıdan dolayı tüm ilçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Doğanay, katkılarından dolayı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkan ve üyeleri ile 40 kişilik il yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Doğanay ayrıca, AK Parti Genel Merkezi tarafından 5 gün önce alınan atama kararı hakkında da konuşarak, il başkanlığını vekâleten yürüttüğü süreçte kendisine açık destek veren tüm üyelere teşekkür etti. Haber Merkezi