AK Parti İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, hac vazifesini yerine getirmek üzere bugün kutsal topraklara gitti.DoğanayGurup'unönünde toplanan sevenlerinin duaları eşliğine yola çıkan Doğanay, Kâbe-i Muazzama'da tavaf etmeye, Beytullah'a yüz sürmeye, Peygamber Efendimize misafir olmaya gidiyorum” dedi. Doğanay ayrıca, herkesten helallik istedi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı'na 15 gündür vekâlet eden Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nurettin Doğanay, bugün sahibi olduğu işyeri önünde düzenlenen uğurlama merasimi sonrası dualarla kutsal topraklara uğurlandı.Doğanay Grup önünde saat 14.00'de düzenlenen uğurlamaya ailesinin ve akrabalarının yanı sıra;Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, AKP Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, AKP Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve belediyede birlikte görev yaptığı meclis üyeleri ile parti teşkilatları katıldı.İş yerinin önünde okunan dua sonrası Doğanay, kendisini uğurlamaya gelenlerden helallik isteyerek herkesle tek tek vedalaştı.

“PEYGAMBER EFENDİMİZE MİSAFİR OLMAYA GİDİYORUM”

Kalabalık eşliğinde iş yerinin alt sokağında bulunan evine hareket eden Nurettin Doğanay, hareket öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Yolculuk öncesi kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Doğanay, Öncelikle buraya gelen başta belediye başkanımız, belediye meclis üyelerimize, parti teşkilatlarımıza ve tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gönül olarak hazırlandığım kutsal bir yolculuğa çıkıyorum. Kâbe-i Muazzama'da tavaf etmeye, Beytullah'a yüz sürmeye, Peygamber Efendimize misafir olmaya gidiyorum” dedi.

“HERKESTEN HELALLİK İSTİYORUM”

Doğanay, diğer hacı adaylarına da hayırlı yolculuklar dileyerek, Rabbim tüm hacılarımızla beraber oraya sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin. Ülkemiz ve milletimiz adına, şu zor günlerde dua edeceğiz. Dua etmeye, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Beni tanıyan veya tanımayan yada hakkımız hukukumuz olan onca insan vardır. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerin aracılığıyla da herkesten helallik istiyorum. İnşallah onlarda haklarını helal ederler” diye konuştu. Haber Merkezi