Gerede Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Ersin Kaşka ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AKP İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gerede'mizi, Bolu'muzu ve de ülkemizi 2023 hedeflerine inşallah hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından 15 gün önce Bolu İl Başkanı olarak Nurettin Doğanay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Her gün çok sayıda kişinin ziyaret ettiği siyasetçinin son misafirleri Gerede Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) yönetimi oldu.

İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Yüksel, Ahmet Güzelce ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı ile Perşembe günü 11.30'da ziyaret eden GTSO Başkanı Ersin Kaşka, AK Partili siyasetçiyi üstlenmiş olduğu yeni görevinden dolayı tebrik etti.

“HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ”

Ziyarette Doğanay'ın başarılı olacağına inandığını ifade eden Kaşka, Bizler Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve Geredeli iş adamaları olarak sizlerin bu göreve gelmenizden dolayı büyük mutluluk duyduk. Öncelikle seçimlerden dolayı tebrik ediyoruz. Seçim sürecini vekâleten yürütmenize rağmen Bolu'da önemli bir başarıya imza attınız. Üstlenmiş olduğunuz bu görevde başarılı olacağınıza, Gerede'mize ve Bolu'muzda önemli hizmetlerin yapılmasına vesile olacağınıza yürekten inanıyoruz. Gerede Ticaret Odası olarak her zaman sizlerin yanınızda yer alacağımızı, her an destekçiniz olacağımızı bilmenizi isteriz” ifadelerini kullandı.

“BANA GÜÇ VERDİNİZ”

İl Başkanı Nurettin Doğanay ise Gerede halkının her zaman kendilerinin yanında olduğunu ifade ederek, Gerede'miz bu seçimlerde de üzerine düşeni yaptı ve ilk 8 ilçe arasında yer alarak bizlerin gurur kaynağı oldu. O nedenle sizlerin nezdinde kıymetli Geredeli hemşerilerime desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu. Devamında Bugünkü ziyaretiniz ile bana güç verdiniz” diyen Doğanay, Kaşka ve beraberindeki iş adamlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Gerede'mizi, Bolu'muzu ve de ülkemizi 2023 hedeflerine inşallah hep birlikte taşıyacağız. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin” dedi. Haber Merkezi