Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, 23 Haziran İstanbul seçimlerinde oy kullanmak üzere İstanbul'a giden Bolulu seçmenleri, Nur yüzlü, gül kokulu, elleri öpülesi annelerimiz, babalarımız, aslan yürekli kardeşlerim Mudurnu'dan yola çıktılar geliyorlar. Emaneti ehline teslim etmek için geliyorlar” dedi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

23 Haziran İstanbul seçimleri için seçmen kayıtları İstanbul'da olan Bolulu vatandaşlar yola çıktı. Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Mudurnu'dan kalkan otobüslerle yola çıkan seçmenlere Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

İstanbul seçimleri için sık sık çalışma yapan Doğanay, Bolu'dan yola çıkan seçmenleri sosyal medya hesabından, Nur yüzlü, gül kokulu, elleri öpülesi annelerimiz, babalarımız, aslan yürekli kardeşlerim Mudurnu'dan yola çıktılar geliyorlar. Emaneti ehline teslim etmek için geliyorlar” sözleri ile paylaştı.

“SEFERE ÇIKMAK BİZDEN, SİZDEN ZEFER DE İNŞALLAH ALLAH'TAN”

Otobüs içinde konuşan Doğanay, İstanbul'a oy kullanmak üzere giden Bolulu seçmenlere, Belediyecilik İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan ile başladı. İnşallah onun dava arkadaşları ile Binali Yıldırım ile de devam edecek. Bu millette bu özveri olduğu sürece sizin izninizden vakit ayırıp İstanbul'a oy kullanmak için hassasiyet gösterdiğiniz sürece İstanbul Amerikalıların, Avrupalıların, FETÖ'cülerin istediği bir şehire teslim edilmeyecek. Bundan eminiz. Rabbim yolumuzu açık etsin. Sefere çıkmak bizden, sizden zafer de inşallah Allah'tan. Allah inşallah o zaferi bize nasip edecek ediyorum. Allah bize oradan zafer ile dönmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.