AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Yüksel Coşkunyürek'inUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığına atanması için Bu göreve gelmesi Bolu halkını, sonrasında da AK Parti teşkilatları olarak bizleri onurlandırmıştır, gururlandırmıştır. Bolu'muza muhakkak ki çok önemli hizmetleri olacaktır” dedi.

22 ve 23'ncü Dönem AK Parti Bolu Milletvekili ve AK Parti Bolu eski İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığına atandı. Coşkunyürek'in milletvekili aday adaylığı sonrası bayrağı devralan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay atama kararı sonrası yaptığı değerlendirmede, kararın kendilerini gururlandırdığını söyledi.

BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR, GURURLANDIRMIŞTIR”

MÜSİAD ziyaretinde konuşan Doğanay, Geçmişte 2 dönem milletvekilliğimizi ve il başkanlığımızı yapan Sayın Yüksel Coşkunyürek bakan yardımcılığı görevine atandı. Kendisine başarılar diliyorum, kendisinin bu göreve gelmesi Bolu halkını, sonrasında da AK Parti teşkilatları olarak bizleri onurlandırmıştır, gururlandırmıştır. Bolu'muza muhakkak ki çok önemli hizmetleri olacaktır. Geçmişte 2 dönem milletvekilliği yapması dolayısıyla Ankara'daki bürokrasiyi iyi bilmektedir. Bu Bolu için büyük bir avantajdır. İnşallah süreç hem şahsı, hem de AK Parti ailesi adına hayırlara vesile olur. Allah Bolu'muz ve ülkemiz için hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi