Doğanay, son seçimlerde Bolu'da kendilerine oy vermeyen yüzde 37'lik seçmen için, AK Parti Bolu İl Başkanlığı; Bolu'da yaşayan, bize oy veren ya da vermeyen bütün hemşerilerimizin il başkanlığıdır. Her kim olursa olsun, sebebi ve gerekçesi ne olursa olsun kapımız da, gönlümüz de açıktır” dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yaklaşık 1 ay önce ataması yapılan Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile bugün (Pazartesi) 12.00'de parti binasına gelen Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, 4 Kasım'da il başkanı görevlendirilen AK Partili Doğanay'ı atama kararından ve elde edilen seçim sonuçlarından dolayı tebrik etti. Özen, 1 Kasım seçimlerinde tek başına hükümeti kurma görevini milletimiz Adalet ve Kalkınma Partisi'ne vermiştir. Bu sebeple il teşkilatına hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bunun yanı sıra il başkanımızı da göreve asaleten atanmasından dolayı tebrik etmek istedik. Zaten vekâleten bakıyordunuz, hayırlı olsun” şeklinde konuştu

ÖZEN: TEK BAŞINA İKTİDAR DAHA İYİ GÜNLER GETİRECETİR”

Özen ayrıca, 7 Haziran sonrası oluşan siyasal ve ekonomik belirsizliğe dikkat çekerek, Siyasi partilerimizin sağlayamadığı mutabakatı 1 Kasım seçimlerinde halkımız sağlamıştır. Güçlü bir iktidar ile güçlü bir devletin tek başına yönetilmesi, ülkemizi ekonomik olarak, birlik ve beraberlik açısından daha iyi günler getireceği inancındayız” ifadelerini kullandı. Toplumun tüm kesimlerinden büyük destek gören AK Partili siyasetçi ise, muhtarlarla bir araya geldiği buluşmada, kendilerine oy vermeyen yüzde 37'lik diğer seçmen için önemli açıklamalarda bulundu.

DOĞANAY: HAYIRDAN DA BİR HAYIR DOĞDU”

Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ve beraberindeki muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Nurettin Doğanay, Siyasi partiler olarak süreci doğru okumuş olsaydık ortaya bir hükümet çıkabilirdi. Ama karşınızda öyle bir tablo var ki; bir taraf blok siyaset üretiyor, diğer taraf ise ilk andan itibaren her şeye ‘hayır' diyor. Netice itibariyle o hayırdan da bir hayır doğdu” dedi.

“BU KAPI HERKESE AÇIKTIR”

Doğanay, 7 Haziran'da partilerin yapamadığını bu millet yaptı. Öncelikle buradaki başarı milletin başarısıdır. Bu seçimin galibi millettir” diyerek, konuşmasının devamında tüm toplumu kucaklayan, pozitif mesajlar verdi. Bolu'da elde edilen yüzde 63'lük oy oranının büyük başarı olduğunu vurgulayan Doğanay, Rabbimize binlerce kez hamd olsun,çok önemli bir başarıdır. Bir önceki seçimlerde CHP'ye ve MHP'ye oy veren vatandaşımız çok ciddi bir destek sağladı. Dolayısıyla AK Parti Bolu İl Başkanlığı; Bolu'da yaşayan, bize oy veren ya da vermeyen bütün hemşerilerimizin il başkanlığıdır. Sebebi ve gerekçesi ne olursa olsun tüm vatandaşlarımıza kapımızda, gönlümüzde açıktır. AK Parti'ye oy vermeyen yüzde 37'lik kesimde bizlerin vatandaşıdır. Bunu sizlerin aracılığı ile bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yapabileceğimiz her ne olursa olsun bu kapı herkese açıktır” diye konuştu. Haber Merkezi