İkinci yarı hazırlık kampında performansıyla umut veren Kırmızı beyazlıların Fildişi Sahilli oyuncusu Serge Pacome Djıehoua açıklamalarda bulundu.
Djıehoua, devre arasında takıma katılan ve takımdan ayrılan oyuncularla ilgili, Dixon'u kişisel olarak tanımıyorum. Ancak futbolcu olarak tanıyorum” dedi.
Djıehoua, Dixon'u kişisel olarak tanımıyorum. Ancak futbolcu olarak tanıyorum. Antalya'da oynarken, Antalyaspor- Manisaspor karşılaşmasında birbirimize karşı mücadele etmiştik. Muhammed'i ise, Antalya ve Kocaeli maçlarından tanıyorum. O maçlarda ona karşı oynamıştım.”
“ÇALIŞMA SİSTEMİ ÇOK İYİ”
Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin hakkında da açıklamalarda bulunan Djıehoua: Hocamızı değerlendirmek bana düşmez. Ama sonuçlara göre ligin sonunda değerlendirmemizi yaparız. Ancak hocamızın çalışma sistemi çok iyi.”
“SADECE İŞİMİ YAPIYORUM”
İlk yarıda fazla forma şansı bulamamasını da değerlendiren Djıehoua, Ben hiçbir hocanın arkasından konuşmam. Hocanın kararıdır. Beni oynattıysa, oynattı. Ben sadece işimi yapıyorum. İlk yarıda 5 gol attım. İkinci yarıda bu sayıyı daha da üst seviyelere getirip daha çok gol atmak istiyorum.”
“İKİNCİ YARI ÇOK GÜZEL GEÇECEK”
İkinci yarıyı ve Antalya kampını da değerlendiren yıldız oyuncu son olarak şunları ifade etti:
“Burada kampta o kadar fazla yorulmuyoruz. Sadece fizik ve kondisyonumuzun yerine gelmesi için çalışıyoruz. Ancak ikinci yarı bizim için çok güzel geçecek.”