Sezon başında büyük umutlarla kırmızı beyazlı ekibe katılan Dimitrov, Yılmaz Özen'le adeta kendine geldi. Ali Beykoz döneminde ilk 11'in değişmez oyuncusu olan Bulgar yıldız, hem Besim Durmuş hem de Engin Korukır döneminde fazla görev alamamıştı. Ancak Özen'in göreve gelmesiyle Dimitrov yeniden hayat buldu.
Boluspor'da, Manisaspor ve Kahramanmaraşspor maçları ile tekrar dikkatleri üzerine çeken Bulgar oyuncu Nikolay Dimitrov, Kahramanmaraş maçına ateşler içinde hasta hasta çıktı. Yılmaz Özen ile birlikte tekrar eski günlerine kavuşmanın moralini yaşayan Dimitrov, Manisaspor maçının ardından Kahramanmaraşspor maçı ile alkışı aldı.
Hafta sonu hastalanarak son çalışmaya katılamayan Bulgar oyuncu, Pazar günü sahaya ateşler içinde çıktı. Ali Beykoz'un teknik direktör olduğu haftalarda şıkça forma şansı bulan Dimitrov, 8 karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkarken, Besim Durmuş ile 1 maçta ilk 11'de Engin Korukır ile ise 2 maçta sahaya 11'de çıkmıştı.
Yılmaz Özen'in Bucaspor maçında tek maçlık görevi almasıyla birlikte ilk 11'de şans bulup galibiyette de katkısı bulunan Dimitrov, Yılmaz Özen'in sezon sonuna kadar göreve getirilmesinin ardından hem Manisaspor maçında hem de Kahramanmaraşspor maçında ilk 11'de kendisine şans bulmuştu. Yılmaz Özen ile tekrar kendini bulan Bulgar yıldız, Pazar günü hasta hasta sahaya çıkmasıyla öz verisini gösterirken, Dimitrov'un arkadaşlarını yalnız bırakmak istememesi de takım içinde taktir ile karşılandı.