Boluspor'da sezon başı büyük umutlarla transfer edilen Ahmet Kulabaş'ın yanı sıra sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan birçok oyuncu transfer döneminin son gününde çeşitli kulüplere kiralık gönderildi. Emre Taşkoparan Zonguldak Kömürspor'a, genç kaleci Kaan Bozacı Ankara Adliyespor'a ve U-21 Takımı oyuncularından Anıl Ulusoy ise Çine Madranspor'a kiralandı.

Haber Merkezi

Kırmızı-beyazlılarda transfer döneminin son gününde birçok genç isim kiralık olarak çeşitli kulüplere gönderildi. 2014-2015 sezonunun ilk yarısında çok fazla forma şansı bulamayan Ahmet Kulabaş, İzmir ekibi Altay'a kiralanırken, Emre Taşkoparan ise Zonguldak Kömürspor, genç kaleci Kaan Bozacı Ankara Adliyespor ve U-21 Takımı oyuncularından Anıl Ulusoy ise Çine Madranspor'a kiralandı.

MEHMETCAN U21'E KAYDIRILDI

Transferin son saatlerinde Tavşanlı Linyitspor ile genç stoper Mehmet Can Işık ile masaya oturdu. Linyitspor bu transferden vazgeçince Mehmet Can Işık Boluspor'da kaldı. Genç oyuncunun çalışmalarına bundan sonra U21 takımı ile devam edeceği öğrenildi.