Bolu Valisi Aydın Baruş, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde eşi NagihanBaruş ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Vali Baruş ve eşi NagihanBaruş, Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz ve eşi, İl Emniyet Müdür Vekili Erkan Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç ilk olarak Iğdır'da terör örgütünün döşediği mayının patlatılmasıyla şehit edilen polis memuru Yaşar Doğançay'ın Dörtdivan'ın Cemaller Köyü'nde bulunan baba ocağını ziyaret etti. Vali Baruş burada şehit babası Yaşar Doğançay ve aile erkanının bayramını kutladı. Daha sonra Cemaller Köy Mezarlığına giden Vali Baruş ve beraberindekiler Şehidin kabri başında dua ettiler.

Vali Baruş ile eşi NagihanBaruş, daha sonra Göynük Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz ve eşi, İl Emniyet Müdür Vekili Erkan Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç beraberlerinde olduğu halde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın Göynük'te bulunan ailesini ziyaret ederek onların bayramını kutladılar. Şehit babası Salim Sarpkaya ile sohbet eden Vali Baruş devletin her imkanı ile yanlarında ve emirlerinde olduklarını ifade etti. Şehit babası Salim Sarpkaya ise ziyaretlerinden dolayı Vali Baruş ve beraberindeki heyete teşekkür etti.Bolu Valisi Aydın Baruş, baba Salim Sarpkaya ve beraberindekiler Şehidimizin kabrini ziyaret ederek dua ettiler. Haber Merkezi