2014 yılı Bolu yılı etkinlikleri her ayın 14'ünde birbirinden güzel etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.
Bolu Belediyesi'nin katkılarıyla Nisan ayındaki etkinliklere katılmak üzere ilimize gelen Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu solistleri Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde sundukları müzik ziyafeti ile Bolululara unutulmaz bir gece yaşattılar.
Etkinliğe Vali Vekili Ömer Eru, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Konserde sahne alan Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu solistleri Turgut Karadeniz, Suat Kılıç, Meltem Seyfelioğlu, Zerrin Naycı ve Necmettin Akben'in muhteşem performanslarına geceye katılan sanatseverlerde alkışlarıyla tempo tutarak eşlik ettiler.
Yaklaşık iki saat kadar süren konserin ardından solistleri tek tek tebrik eden ve kapanış konuşması yapmak üzere sahneye çıkan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sanatçılarımız 2014 Bolu Yılı Etkinlikleri 'ne katılarak bizleri onurlandırdılar. Birbirinden güzel eserleri de en güzel şekilde seslendirerek kulaklarımızın pasını sildiler. Ben bu ekibi ilerleyen günlerde başka programlarda yine aramızda görmek istiyor, kendilerine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Vali Vekili Ömer Eru'da, Bende sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bizim her şeyimiz. Bu akşam seslendirdikleri eserlerle duygularımızı dile getirdiler. Seslerine sağlık” diye konuştu.