Boluspor Belediyespor Basketbol takımı deplasmandan mutlu dönüyor. Kötü gidişata İstanbul deplasmanında TED Basketbol takımını 81-75 mağlup eden 12 dev adam hafta sonunu mutlu kapatarak büyük bir moral buldu.

3 lig de mücadele eden Boluspor Bolu Belediyespor Basketbol takımı kötü gidişata dur dedi. İstanbul deplasmanına giden 12 dev adam müthiş bir galibiyete imza attı.Son haftalarda aldığı yenilgiler sonrası moralleri bozulan Bolu Belediyespor Basketbol takımı İstanbul da TED Basketbol takımı karşısına galibiyet için çıktı.Rakibini deplasmanda mağlup etme başarısını gösteren B Belediyespor Basketbol takımı TED Basketbol takımını 81-75 mağlup etme başarısını gösterip Bolu'ya mutlu döndüler.

Galibiyetle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Basketbol şube başkanı Murat Semercioğlu şunları ifade etti. Biz son haftalarda iyi sonuçlar almadık. Bunun bilincindeydik ama hiçbir zaman ümidimizi kesmiyorduk oyuncularımıza güvendiğimizi her zaman gösterdik diyen Semercioğlu sözlerine şöyle devam etti. Bizler sizlere inanıyoruz kötü sonuçlar aldık ama bunu hepimiz aldık burada suçlu yok sizler iyi oyuncularsınız onun için ben ve diğer yöneticilerimiz hep arkanızdayız diyerek moral verdik.

İstanbul deplasmanı tabiî ki zor bir maçtı bizim oyuncularımızda zoru seviyor onun için çıktılar maçı kazandılar hepsini kutluyorum ve bu başlangıç olsun diyorum daha işimiz bitmedi bizleri herkes desteklesin galibiyet herkese armağan olsun dedi. Yusuf Eray Akkoloğlu