İki haftalık kötü gidişe Denizli deplasmanında oynanan güzel futbol karşılığında alınan 3 puanla dur diyen Boluspor'da başarılı bir futbol sergileyen Gencer, Devamı gelecek” dedi.

Maç sonu yaptıkları açıklamalarda taraftara bundan sonraki haftalar için de güven veren futbolculardan Gencer; Boluspor'u layık olduğu yere taşıyacaklarını belirtti.

Maç boyunca hatasız oynayarak güven veren Gencer maç sonu yaptığı açıklamada; Bu ligde hiç kolay maç yok. Bütün takımlar bu sene gerçekten çok iyi. Zorlu maçlar oynayacağız. İki haftadır mağlup oluyoruz ama biz iyi bir takımız. Bu mağlubiyetler bize yakışmadı. Hem taraftarımızı üzdük hem de kendimiz üzüldük. U maça daha iyi hazırlandık. Haftayı iyi değerlendirdik. Rakibimizin açıklarını değerlendirerek iyi mücadele ettik. Deplasman takımı olmamıza karşılık gerçekten çok iyi mücadele ettik. Bunun karşılığında da galibiyetle dönüyoruz. Çok mutluyuz. İnşallah bunun devamında da bu galibiyetlere devam ederiz. Lig daha çok uzun. Her şey burada bitmiyor. Seri galibiyetlerle inşallah Boluspor'u layık olduğu yere çıkaracağız” ifadelerini kullandı.