Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, devasa proje için çalışmaları başlattı. Bolu da bugüne kadar hayata geçirilmiş en büyük proje olacağı belirtilen çalışma kapsamında 60 dönümlük kapalı alan yapılması öngörülüyor. Projenin detaylarının önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacağını belirten Başkan Yılmaz, Stadyum ve Pazar yerimizin olduğu alan üzerinde Kentsel Dönüşüm Projemiz için çalışmalara başladık. Detayları ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağız ancak Bolu halkı şunu bilsin; Bolu'nun tek kalemde gerçekleştirdiği en büyük proje olacak ve maliyeti 500 milyon liranın üzerinde” diye konuştu.

Haber: Hakan Aydın

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yine bir ilki gerçekleştirmek üzere çalışmalarına başladı. Stadyum ve Pazar yerini içine alan bölgede Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlayarak bunu Bakanlar Kurulu'nda onaylatmayı hedefleyen Başkan Yılmaz, projeyi hayata geçirmesi durumunda Bolu'nun maliyeti en yüksek projesini de hayata geçirmiş olacak.

Yapılan çalışmalar hakkında detaylı açıklamaları önümüzdeki günlerde yapacağını belirten Başkan Yılmaz, Stadyum ve Pazar Yerini de içine kapsayan Kentsel Dönüşüm Projemize başladık. Proje tamamlandıktan sonra bakanlar Kurulu tarafından onaylanması gerekiyor. Bolu büyük düşünmek durumundadır. Projemiz kapsamında 60 dönümlük bir alanın kapalı alan olması planlanıyor. 10 katlı bir binada olacak. Eğer projeyi hayata geçirebilirsek tek kalemde Bolu'da yapılmış en büyük proje olacak. Şu anki maliyet hesaplamalarımız projenin en az 500 milyon liraya mal olacağını gösteriyor” diye konuştu.