Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol Takımımız ligin 3.haftasında deplasmanda Pınar Karşıyaka Gelişim Takımı ile karşı karşıya geldi. Maça tutuk başlayan potanın beyleri 4.periyot sonunda salondan 93-83 yenik ayrıldı.

Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol takımımız ligin 3.haftasında Cumartesi deplasmanda Pınar Karşıyaka Gelişim ile karşı karşıya geldi. Ligin ilk iki maçında rakiplerine boyun eğen potanın beyleri, galibiyet parolasıyla çıktığı maçta güçlü rakiplerinden biri olan Pınar Karşıyaka Gelişim takımına 93-83 yenildi. Maçın 1.periyodunda rakibi karşısında dış şutlardan başarılı olamayan Bolu'nun Dev adamları, maçın ilk periyodunu 34-17 geride kapattı. Karşılaşmanın 2.periyoduna da ise rakibini pota altında ve dış şutlarda durduramayan Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol takımımız devre arasına ise 56-33 geride girdi.

Maçın 3.periyoduna ise iyi başlayan taraf olan Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol Takımımız, arka arkaya dış şutlardan kazandığı sayılarla aradaki farkı azaltırken, rakibini de pota altında durduramadı ve bu periyodu da 74-54 geride kapattı. Maçın son periyodunda attığı üçlerle aradaki sayı farkını aza indiren Bolu'nun Dev adamları rakibinin attığı 19 sayıya 29 sayı ile karşılık vermesine rağmen salondan 93-83 yenik ayrılan taraf Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol Takımımız oldu.

Basketbol takımımız ligin 4.haftasında kendi sahasında 21.11.2015 Cumartesi günü saat 17:00'de Çorlu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Haber Merkezi