Boluspor Basketbol Takımı TBBL 4'üncü Grupta ilk maçını Ankara Anadolu Basket takımıyla oynadı. Karşılaşma 4 Kasım Pazar günü saat 17.00'de 17 Temmuz Spor Salonu'nda oynanması gerekirken, skorboardın çalıştırılamamasından dolayı maç Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Salonu'na alındı.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde oynanan maçta Boluspor Basketbol Takımı, Ankara Anadolu Basket takımı 102 -84 gibi açık farkla yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Basketbol takımımızın ilk karşılaşmasını Şube Başkanı Fatih Yamaner, Başkan Yardımcılarından Metin Kumaş, Nevzat Güler, Yöneticilerden İsmail Duru, Basketbol Yürütme Kurulundan birçok kişi takip etti.
Ankara Anadolu takımı ile sahasında ilk maçını oynayan Boluspor maça hızlı başlaması ile birlikte oyunda da üstünlüğünü kurup ilk dakikalarda farkı giderek açmasını bildi. Dış şutlarla sayılar kazanarak skoru açan Boluspor, ilk iki periyotta bir ara farkı 30 sayıya kadar çıkardı. İlk devre ekibimizin 14 sayı farklı üstünlüğü ile sonuçlanarak soyunma odasına gidildi.
Ligin favori takımları arasında gösterilen Ankara Anadolu Basket takımı yaptığı mücadele ile Boluspor'a zor anlar yaşatırken takımımız da sahada yaptığı mücadele ile büyük alkış aldı. İkinci yarının başlaması ile birlikte farkı giderek açan ekibimiz arka arkaya basketler bularak maçı rahat getirmesini sağladı.
Maçın son periyodunda da ortaya koyduğu oyunla maçı kazandığını adeta önceden ilan eden ekibimizde, Koç Atalay Gemen sahaya son 4 dakikada alt yapıdan çıkan 5 oyuncuyu sürerek büyük alkış aldı. Genç oyuncularına güvendiğini gösteren Atalay Gemen, maçı genç oyuncuların bitirmesini istedi. Abilerini aratmayan gençler, atıkları basketlerle skoru 102-84'e getirerek ilk galibiyete katkı sağlamış oldu.