Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden Bolu Belediyesi Boluspor Basketbol takımı hafta sonu 17 Temmuz Spor Salonunda karşı karşıya geldiği 68 Aksaray Belediyespor'u 3.ve 4.periyotta bulduğu basketlerle 78-61 mağlup etti. Maçta Bolu Belediyespor Basketbol takımı oyuncusu Serkan Çetin'in attığı üçlükler izleyenleri hop oturup hop kaldırırken, Çetin'in basketleri alınan galibiyetle büyük rol oynadı.

HABER: SADİYE DURA

Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol takımı Cumartesi günü 17 Temmuz Spor Salonunda 68 Aksaray Belediyespor'u konuk etti. Maça iyi başlamasına rağmen daha sonraki dakikalarda oyunun kontrolünü rakibine kaptıran dev adamlar ilk iki periyot sonrasında devre arasına 41-37 geride girdi. Karşılaşmanın son 3 ve 4.periyotlarında taraftarlarının da desteğini arkasına alan Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol takımı arka arkaya bulduğu üçlüklerle önce skora eşitliği getirdi ve sonra önce geçerek 4.periyot sonunda salondan 78-61 galip ayrılan taraf oldu.

BAŞKAN YILMAZ'DA MAÇTAYDI

Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol ile 68 Aksaray Belediyespor maçını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da izledi. 17 Temmuz Spor salonunda oynanan karşılaşmada Yılmaz'a Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Bolulu iş adamları İsmail Semercioğlu, Tunalı Kafe sahibi Tarık Bayram, Alemdar İnşaat sahibi Abdullah Alemdar, Bolu BelediyesporKulüp Başkanı Basri Gökdemir, Basketbol Şube Başkanı Murat Semercioğlu, Belediyespor yönetim kurulu üyeleri ve birçok sporsever eşlik etti.

BİRİNCİ PERİYOT

Bolu'nun 12 dev adamı karşılaşmanın ilk periyodunda rakibi 68 Aksaray Belediyespor'u 21-16 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmaya hırslı ve istekli başlayan Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol takımı rakibine adeta nefes aldırmazken 1.periyotta Serkan Çetin'in üçlükleri ile farkı 5 sayıya çıkardı.

İKİNCİ PERİYOT

Karşılaşmanın ikinci periyotuna da hızlı başlayan ekibimiz, rakibine dış atışlarda engel olamazken öne geçen rakibine karşılık veremeyen temsilcimiz Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol takımı etkili oyununa rağmen devreyi 41-37 geride tamamladı.

ÜÇÜNCÜ PERİYOT

Karşılaşmanın 3.periyotuna aradaki 4 sayılık farkı kapatma adına maça fırtına gibi başlayan Bolu Belediyesi Boluspor Basketbol takımı taraftarlarının da desteğini arkasına alarak bunu başardı. Dev adamlar pota altı ve dış atışlarda Olcay Özkundilli ve Mehmet Şen'in dış atışları ile öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 3.periyotunun son 3 saniyesinde ise tüm salonu ayağa kaldıran basket adeta maçın sonucunun habercisi oldu. Bu periyodun son 3 saniyesinde mola alan Bolu Belediyespor Basketbol Takımı koçu Volkan Bayır'ın taktiğini çok iyi uygulayan tecrübeli basketçi Mehmet Şen, orta sahanın kendi diliminden potaya %100 isabetli atışı ile 3 sayı ile buluşurken, 17 Temmuz Spor Salonuna gelen taraftarlar ve protokol üyeleri bu basketi ayakta alkışladı. 3.Periyotun son 3 saniyesinde gelen 3 sayılık basket ile 3'üncü periyodu 56-51 kapatan dev adamlar müthiş bir moral buldu.

DÖRDÜNCÜ PERİYOT

Karşılaşmanın son periyotuna, son saniyede gelen muhteşem 3′lük ile moralli başlayan dev adamlar adeta sazı eline aldı ve 68 Aksaray Belediyespr Basketbol takımına oyun kurma şansı bile vermedi. Karşılaşmanın 4.periyotunda da yine 3 isim Olcay Özkundilli, Mehmet Şen ve Serkan Çetin üçlüsü pota altı ve dış atışlarda muhteşem bir performans sergilerken, Bolu BelediyesporBoluspor Basketbol takımı takım halinde harika bir defans oyunu da sergiledi. Rakip 68 Aksaray Belediyespor'a göz açtırmayan Bolu'nun dev adamları rakibinin adeta tüm silahlarını da psikolojik olarak da bertaraf etti. 17 Temmuz Spor Salonuna gelen taraftarlar karşılaşmanın son dakikalarına heyecan içerisinde girerken son 24 saniye kala maçın flaş isimlerinden ve alınan galibiyetle büyük pay sahibi olan Serkan Çetin'in Taç atışı şeklinde” attığı topun 3 sayı ile sonuçlanması ile salon ayağa kalktı. Uzun süre bu sayıya şaşkınlıklarını ve mutluluklarını yaşayan kırmızı-beyazlı taraftarlar karşılaşma sonunda alınan 78-61′lik skoru da doyasıya kutladılar. Karşılaşma bitiminde Bolu'nun dev adamları geleneği bozmadı ve alınan bu galibiyeti Bolu Halkına ve Bolu BelediyesporBoluspor yönetimine armağan etti.