2014-2015 sezonunda TB3L'nde mücadele edecek olan Boluspor basketbol takımı, 4'ü iç transfer olmak üzere 7 oyuncu ile anlaştı. Kırmızı beyazlılar, iç transferde Çağdaş Çalış, Serkan Çetin, Burak Dadıç ve Yunus Emre Şahin ile sözleşme yenilerken, dış transferde Taylan Süerkip, Hasan Ersin Ertemel ve Yiğit Bektaş ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Basketbol Şube Başkanı Hakan Özsoy, Hep beraber lige başlayıp inşallah güzel bir şekilde tamamlayacağız. Volkan Hocamız ve takımımız ile birlikte kaynaşıp inşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kırmızı beyazlıların yeni transferlerinden Taylan Süerkip, Öncelikle Boluspor gibi bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Burada bir aile gibiyiz. Takımımız çok genç. Herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Umarım bizim için hayırlı bir sezon olur” ifadelerini kullandı.

Bir diğer yeni transfer Hasan Ersin Ertemel ise; Bende Boluspor'a geldiğim için çok mutluyum. Burada abilik, kardeşlik ön planda olduğu için Boluspor'u seçtim. Herkes için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Yiğit Bektaş şöyle konuştu: Boluspor köklü bir camia. Bizde buraya gelmekle en doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum. Bizim bu sene büyük hedeflerimiz var. İnşallah bu sene güzel bir sezon geçireceğiz. Volkan Hoca olsun, Sacit ağabey olsun sağ olsunlar bu transferde çok büyük emekleri geçti. İnşallah biz bunun karşılığını sezon sonunda vererek alnımızın akıyla sezonu bitireceğiz inşallah”