Türkiye Basketbol 3.Lig A Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı liginin 18.haftasında İstanbul ekiplerinden İstanbulspor'a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar, sahadan 83-72 mağlup ayrıldı.

Haber Merkezi

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ligin 18.haftasında İstanbul ekiplerinden İstanbulspor'a konuk oldu. Hafta içi çalışmalarını galibiyet üzerine yapan dev adamlar, tecrübeli oyuncuları Taylan Süerkip ve Mehmet Şen'in sakatlığı mağlubiyeti de beraberinde getirdi. Karşılaşmanın ilk periyotunda ev sahibi İstanbulspor'un hızlı başlaması ile birlikte takım olarak kötü bir performans sergileyen Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ilk periyotu 13 sayı geride 21-8 mağlup kapattı. Bu periyottan sonra mücadelesini adeta üst seviyeye çıkaran dev adamlar savunmada ve dış atışlarda ki becerisini ortaya koyarak 2.periyotta adeta rakibine nefes aldırmadı ve Olcay Özkundilli'nin son saniye üçlüğü ile devreye 29–29 beraberlik ile gidildi. Özellikle 2.Periyotta Mehmet Şen omzundaki rahatsızlığı bir kenara bırakarak kendini riske etti ve oyuna dahil oldu.

Maçın üçüncü periyoduna da fırtına gibi başlayan dev adamlar, muhteşem bir performans gösterirken, uzun süre önde götürdüğü devreyi İstanbulspor taraftarlarının yoğun baskıyla hakem hatalarının da bulunduğu periyotta 54-52 geride kapattı. Karşılaşmanın son periyotunda hakemi tamamen baskı altına alan İstanbulspor taraftarları adeta maça büyük etki ederken Bolu'nun dev adamları sahadan 83-72 mağlup ayrıldı.

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı 27 Şubat Cumartesi günü Saat 17.00'de Bolu 17 Temmuz Spor Salonunda Kuşadası Gençlik ile karşı karşıya gelecek.