Boluspor Basketbol Takımı hafta sonu sahasında oynayacağı Ankara Anadolu basketbol maçını iple çekmeye başladı. Hafta başından buyana hazırlıklarını sürdüren 12 dev adam seyircisi önünde galibiyet hedefliyor.
Kırmızı beyazlı devler 04 Kasım Pazar günü saat 17.00'de 17 Temmuz spor salonunda Ankara Anadoluspor'u konuk edecek. Hazırsanız başlayalım” sloganı ile tüm sporseverleri bu karşılaşmaya davet eden 12 dev adam ilk maçını seyirciği desteği ile kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Kırmızı beyazlılar, Ankara Anadoluspor hazırlıklarına yaptığı tek idmanla devam etti. 17 Temmuz spor salonunda yapılan antrenmana Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ve çok sayıda Boluspor Yönetim Kurulu üyesi katıldı.
ABAT: TEK TEMENNİM BOLUSPOR'UN İYİ YERLERE GELMESİDİR”
Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Pazar günü Ankara Anadolu Basketbol takımıyla, futbol maçından sonra ligin açılışı var. İnşallah futbol maçında iyi bir skor alırız. Mutlu bir şekilde salona geçeriz” dedi.
Abat sözlerini şöyle sürdürdü: Şimdi bakıyorum pırıl pırıl, gencecik arkadaşlar takım içindeki arkadaşlık en üst seviyede. Bunları görmek Boluspor ailesi olarak, çok hoşumuza gidiyor. Pazar günü Ankara Anadolu Basketbol takımıyla, futbol maçından sonra ligin açılışı var. İnşallah futbol maçında iyi bir skor alırız. Mutlu bir şekilde salona geçeriz. Basketbol ve futbol takımlarımız inşallah bu sene hedefledikleri yerlere gelir. İyi işlere imza atar. Tek temennim Boluspor'un iyi yerlere gelmesidir. Ben bütün sporcu arkadaşlarımıza güveniyorum. Desteği olan bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.”
YAMANER: ARMAMIZA DEĞER KATMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”
Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, Buradan ilk ikiden hatta hedefimiz lider olarak bir üst gruplara kalmak. Yönetim olarak Boluspor armasına değer katmaya çalışıyoruz. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü saat 17:00'da basketbol takımımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi
Yamaner sözlerini şöyle sürdürdü: Yaklaşık iki ay önce başlayan hazırlıklarımız Pazar günü sezonun ilk maçıyla start alacak. Kulüp olarak her iki branşta da sporcularımıza destek vermeye çalışıyoruz. Basketbolcularımız, başarılı bir kamp döneminde, hazırlık karşılaşmalarında da başarılı bir performans sergilediler. Boluspor Kulübünde yeni bir branşta ikinci yılımızda armamıza değer katmak için mücadele ediyoruz. Şu an Bölgesel Lig'de 83 takım, 45 bölgede mücadele edeceğiz. Grubumuzda yedi takım yer almakta. Buradan ilk ikiden hatta hedefimiz lider olarak bir üst gruplara kalmak. Yönetim olarak Boluspor armasına değer katmaya çalışıyoruz. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü saat 17:00'da basketbol takımımızı desteklemeye davet ediyorum.”
ÇELEN: BOLUSPOR'A BAŞARILAR DİLİYORUM”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ise şunları kaydetti: Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak görevimiz, Bolu'daki gençlerimiz Bolu'da yaşayan herkesin spor yapmasını sağlamak. Bir taraftan da Bolu'daki spor kulüplerine destek olmak. Boluspor Kulubü'de bizi çok sevindiren şekilde sadece futbol kulübü olmadığını, spor kulübü hüviyeti kazandığını görüyoruz. Boluspor Kulübü ile İl Müdürlüğü olarak, koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hem tesislerimizde hem futbol sahalarında hem de basketbol şubesi ile de salonlar noktasında, gerçekten Bolusporumuzun daha iyi şartlarda, aynı zamanda Bolu Belediyesi Voleybol takımının da daha iyi şartlarda antrenman yapması için hem salonumuz h