Bolupor Basketbol takımımız 2. Lig mücadelesine nagmağlup devam ediyor. Son olarak İstanbul Basketbol takımını kendi evinde deviren 12 dev adam, 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu'nda bu hafta oynayacağı Adanaspor Basketbol hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor Basketbol takımı Baş antrenörü Atalay Gemen, kırmızı beyazlı basketbolcular Ramazan Öksüz, Levent Altan ve Mehmet Şen antrenman öncesi açıklamalarda bulunarak, kırmızı beyazlı renklere gönül veen taraftarlarımızı cumartesi günü oynayacakları Adanaspor karşılaşmasına davet ettiler.
“ARTIK SON DÖNEMECE GİRİYORUZ”
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Boluspor Basketbol Baş Antrenörü Atalay Gemen, Adana bütçe olarak, bizden 3 kat daha fazla bir takım. Çok sıkı ve zorlu bir maç olacak. Seyircimizden isteğim şu, bizi fair- play içerisinde desteklemeye gelsinler” dedi.
Artık son viraja yaklaştıklarını belirten Gemen, İstanbul Basket karşılaşmasıyla 6'da 6 yaptık. İlk yarıyı lider bitirdik. İkinci yarının ilk karşılaşması olan İstanbul Basket karşılaşmasını da kazandık. Şuan matematiksel olarak ilk 4'e kalmayı garantiledik. Büyük bir olasılıkla ilk 3 içinde olacağız. Ama önümüzdeki hafta oynayacağımız Adanaspor maçı çok önemli. Burada da taraftarımızı çok büyük iş düşüyor. Onları salona bekliyoruz. Artık son dönemece giriyoruz. Belirleyici kısımlara geldik. Bu maçı aldığımızda da %70 birinci sırada olacağız. Maçların elektrikli geçmesi Adana ve Pamukkale'deki maçta buradaki İstanbul Basket maçı da herkes yer tutmaya çalışıyor. Çünkü zor bir gruptayız. Çaprazda da güçlü bir takım var. Herkes iyi bir yer tutmaya çalışıyor. Bu nedenle maçlarda gerilim üst seviyeye çıkıyor. Adana bütçe olarak, bizden 3 kat daha fazla bir takım. Çok sıkı bir maç olacak. Zorlu bir maç olacak. Seyircimizden isteğim şu, bizi fair- play içerisinde desteklemeye çalışsınlar. Çünkü geçen sene Aksaray'ın bu tetiklemesiyle, kışkırtmasıyla o senede 6'ya kalmadan veda etmemize neden olmuştu. Burada da aynı olaylar olmasın. Takımımızı destekleyelim. Ama 40 dakika destekleyelim. Benim tek dileğim, onların maça gelmesi tek ricamda, en centilmen şekilde Bolu'ya, Boluspor'a yakışan şekilde onları maçtan sonra güzel bir şekilde uğurlayalım. Erhan, Pamukkale maçında gerçekten çok sert bir faulle belinden sakatlandı. Oyuncular çok üst düzey mücadele veriyorlar. Gerçekten iki kişilik oynuyorlar. Yürekleriyle, enerjileriyle. Erhan çok şanssız bir döneme geldi. Basket maçında da oyun çok sert oynandı. Orada da darbe aldı. Üçüncü seferde son 5 dakikayı oynayamadı. Bizim önemli bir parçamız. Kendisi büyük bir özveriyle takımdaki antrenmanlarına devam ediyor. Takıma faydalı olmaya çalışıyor. Şuanda görünen kalıcı bir durumu yok. İnşallah Erhan'ı biraz koruyarak antrenman yaptıracağız. Hafta sonu inşallah tam takım olarak Adanaspor karşına çıkacağız” ifadelerini kullandı.
“ADANA'DA LİDERLİĞİ KOVALAYAN TAKIMLARDAN BİRİSİ”
Boluspor Basketbol Takımının başarılı oyuncusu Ramazan Öksüz ise, Herkesi buraya bekliyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bu iki karşılaşmaya taraftarımız daha çok ilgi gösterirse bizleri mutlu ederler. İstanbul maçı zaten beklediğimiz gibi geçti. Onlarında hedefleri var. Bazı olumsuzluklar oldu. Spora yakışmayan şeyler çok önemli değil. Sonuç olarak biz kazandık. Bu hafta Adana ile oynayacağız. O da çok zor bir maç. Adana'da liderliği kovalayan takımlardan birisi. Ben öncelikle buradan taraftarlarımıza sesleniyorum, çünkü uzun bir aradan sonra çok güzel bir maçı evimizde oynayacağız” dedi.
“ADANA MAÇINI DA KAZANACAĞIZ”
Boluspor Basketbol Takımı oyuncusu Levent Altan ise şunları aktardı: İstanbul Basket maçında takım olarak çok iyi mücadele ettik. Maçı kazanmamızdaki en önemli anahtarda buydu.