Boluspor Basketbol takımı sahasında lig lideri Kayseri Melihşah ile karşılaştı. Güçlü rakibi Melihşah ile maçın başlarında başlayan mücadelede Boluspor Basketbol takımı rakibi karşısında maçın tamamında geride olmasına rağmen son dakikalardaki bulduğu basketlerle öne geçip, lider Melihşah takımını 73-72 yenerek tarihi bir zafere imza attı
Lig liderini evinde konuk eden Boluspor Basketbol takımı sahasındaki üstünlüğünü bir kez daha gösterdi. Zorlu karşılaşmada bir ara rakibinin 18 sayı gerisinde kalmasına rağmen maçı bırakmadı. Boluspor baskebol takımı ilk yarı rakibin bariz üstünlüğü karşısında Baş Antrenör Atalay Gemen'in oyunda yaptığı hamleler sonrasında Mehmet Şen'nin arka arkaya attığı 3 sayılarla, Ramzan'nın da etkili oyunu ile farkı 10 sayıya indirdi. Kırmızı beyazlılar, ilk yarı açılan farkı kapattı.
İlk yarının sonlarına doğru tekrar dirilen Boluspor Basketbol ikinci yarıda da etkili olmaya çalıştı ve maçı bırakmadı. Üçüncü periyot 34-43 ile devam ederken maç zaman zaman 40-44, 43-44, 46,50 atılan basketler sonunda üçüncü periyot 46-53 sona erdi.
Son çeyrekte Boluspor geriden geldiği maçta öne geçip sahasında lideri yenme planları yaptı. İlk yarının sonlarına doğru yükselen performans son çeyrekte de devam etti. Karşılıklı basketler maça heyecan getirdi.
Boluspor basketbol takımı, attığı seri basketlerle rakibini yakaladı. Kırmızı beyazlılar, galibiyet sayısı içinde temposunu tamamen artırdı. Boluspor basketbol takımı, son saniyelerde öne geçti. Son 43 saniyeye 73-70 önde giren kırmızı beyazlılar, bu avantajı rakibine kaptırmak istemedi. Karşılaşmanın son 21 saniyesinde skor 73-72 geldi. Bu saniyelerde heyecan en üst seviyeye çıktı. Son topta defansı iyi yapan Boluspor basketbol takımı, rakibini maçta mağlup edip galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.
Boluspor Basketbol takımında Mehmet 23, Gökhan 8, Ramazan 14, Hakan 4, İlkay 9, Çağdaş 3, Osman 2 ve Serhat 10 sayı ile oynadı.