Bolu Saadet Partisi Gençlik Kolları, insanların dertlerine ortak olmak için dert duvarı isimli bir stant kurdu. Bolu’nun en işlek caddelerinden olan İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan stantta insanlar dertlerini yazarak röportaj verdi. Bolu Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın da standı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Basına açıklamalarda bulunan Başkan Sayın şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada hayatın gerçeklerini göremeyen veya görüp de söylemekten çekinen güç sahiplerine ve onları destekleyen herkese inat, hiçbir zaman gerçekleri söylemekten vazgeçmeyen ve ısrarla söylemeye devam edecek olan Saadet Partisi mensupları olarak toplanmış bulunmaktayız.

Hepimizin ortak bir derdi var. Saadet Partisi Bolu Gençlik Kolları Başkanlığı olarak bugün burada bu dertleri duymayan istemeyenlere yüksek sesle duyurmaya geldik.”

“GERÇEK GÜNDEMLERİMİZDEN UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR”

“Bu bağlamda ‘Dert Duvarı’ ve ‘Dert Mikrofonu’ çalışmalarımızla başta geleceğin mimarı olacak olan gençler olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinlemeye geldik. İster dert mikrofonumuza anlatsınlar isterlerse dert duvarımıza yazsınlar hiç fark etmez bizler onların dertlerine ortak olmaya ve destek olmaya geldik. Bizler bu ortamda günümüzü kurtarmaya, geleceğimizi inşa etmeye çalışırken; yanlış eğitim, ekonomi ve siyasi politikalarıyla hepimizi zor durumda bırakan iktidar, algı yönetimiyle de bizleri gerçek gündemlerimizden uzaklaştırmaya çalışıyor bununda farkındayız.”

“SORUMLULARIN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI TEMENNİ EDİYORUZ”

“Bizleri istedikleri kadar gerçek gündemden uzaklaştırmaya çalışsalar da bizler dert mikrofonu ve dert duvarı çalışmasıyla birlikte öncelikle Bolu’da daha sonra ülkemizin dört bir yanında; liselisi, üniversitelisi, mezunu, atanamayanı ve işsiz tüm genç kardeşlerimizle birlikte olmak ve onlarla görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun dertlerini dinlemek için her zaman burada olacağız. Saadet Partisi Bolu Gençlik Kolları Başkanlığı olarak son zamanlarda dört bir yanından gelen yangın haberleri ile ciğerimiz yanıyor. Yangınların ardında bir sabotaj olup olmadığı mutlaka ortaya çıkarılacak sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını temenni ediyoruz.”

“ÜSTESİNDEN EN KISA SÜREDE GELECEĞİMİZE İNANIYORUZ”

“Yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, milletçe bu kara günlerin de üstesinden en kısa sürede geleceğimize inanıyoruz. Saadet Partisi Bolu Gençlik Kolları Başkanlığı olarak dün, bugün yarın ve daima… Sürekli değişen eğitim sistemi çarkları arasında mağdur olan öğrencilerimizin… Yıllarca emek harcayan ama atanamayan öğretmen arkadaşlarımızın… KYK kredi borcu altında stres altında kalan mezunlarımızın… Aile kurmaya çalışırken banka faiz çarkları arasında borç bataklığı içine sürüklenen genç kardeşlerimizin… Ve tüm bu sorunların farkına varıp dur demek isteyen herksin… Yanındayız!”