Kırmızı beyazlı ekip sahasında Karşıyaka ile karşılaşırken rakip takımda bulunan eski oyuncular ve teknik heyet adeta Boluspor'a ecel terleri döktürdü. Karşılaşma boyunca Boluspor'a pozisyon vermeyen eski oyuncularımız ve eski hocamız, bir kez daha bize futbol ve hocalık dersi verdiler.
Hafta içi ‘Boluspor Boluspor'a karşı' haberi ile bir takım mesajlarını verirken, bugün alınan mağlubiyet o haberin doğruluğunu bir kez daha ortaya çıkardı. Boluspor'da çeşitli sezonlarda forma giyip Karşıyaka'da buluşan 6 oyuncuyu, eski takımlarına karşı farklı bir motivasyonla çıkacağını duyurmuştuk.
Bunların yanına Boluspor'a geçen sezon büyük umutlarla gelip istediklerini yapamayıp yolları ayrılan Cihat Arslan'ın da hala aklınında Bolu'da kalmasından dolayı farklı bir yapı ile sahaya çıkması maçın gerçek sonucunu gösterir gibiydi.
Ligin ikinci yarısı ile birlikte yönetimsel sıkıntılarla boğuşup, sahaya çıktıklarından hiçbir sıkıntıyı göz ardı etmeyen Karşıyaka futbol takımı Boluspor'a karşı aynı mücadeleyi gösteren taraftı. Geçen sezon kırmızı beyazlı formayı giyen Caner Ağca, Sercan Türkeri, Emre Toraman ve Onur Türk Cumartesi günü sahaya 11'de çıkıp mücadeleleri ile adeta şapka çıkardırlar.
Hafta içinde basında Karşıyaka'nın kulüp tesislerinin ışıkları ve kulübe gelen icraların haberleri ile gündem yaratılırken, bunları hiç sorun etmeyen yeşil kırmızılı ekip sahaya çıkıp futbollarını ortaya koydular. Cihat Arslan'ın da Bolu maçına çıkarken oyuncularını farklı motivasyona sokması, zorlu deplasmandan üç puanla dönmelerini sağladı.