Bu sezon Konyaspor'dan kiralık olarak kadroya kazandırılan Ali Dere, Adanspor maçında haftalar sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Deplasmanda alınan 3 puanın ardından sahada 72 dakika kalan Ali Dere, verilen şansı iyi değerlendirdi. Maçta gol atmak için mücadele den Dere'nin bir topu direkten döndü.

HABER MERKEZİ

Teknik direktör Reha Erginer Adanaspor maçında rotasyona giderken Ali Dere'ye de ilk 11 de şans verdi. Sezon Başında Torku Konyaspor'dan kiralanan Ali Dere, bu sezon oynanan karşılaşmalarda zaman zaman ilk 11 de zaman zamanda sonradan oyuna dahil olan oyuncuydu. 9 hafta şans bulan Ali Dere bunların 4'ünde ilk 11'de sahaya çıkarken, 5 maçta da oyuna sonradan dahil oldu. En son Giresunspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan genç oyuncu, 4 hafta sonra Adanaspor deplasmanında hocası Reha Erginer'den şans bularak ilk 11 de sahaya çıktı. Mücadelesini Adanaspor karşısında üst seviyelere çıkardığı görünen Dere'nin, maç içinde bir topu da direkten dönerken çok istediği golü de atamaması şansızlığını gösterdi.

Dere, oyunda kaldığı süre içinde hırsı ve etkili oyununa mücadelesi eklenince Reha Erginer'in verdiği şansıda iyi değerlendirmiş oldu. Ali Dere oynadığı 9 karşılaşmada 362 dakika şans bulurken, rakip filelere de 1 gol gönderdi.