Boluspor'da hafta başından beri yapılan antrenmanların ardından zorlu maç için ideal kadro aranıyor. Cezalı oyuncular Damlat ve Barbaros'un da takıma katılmalarının ardından Denizli maçı için geniş bir kadro ortaya çıktı.
PTT Birinci Ligde sahasında Denizlispor'u konuk edecek olan Boluspor'da Oğuz Çetin ilk on birini arıyor. Taraftarı önünde mutlak galip gelip tekrar çıkışa geçmek isteyen kırmızı beyazlı oyuncularda, hocalarından görev bekliyorlar.
Yarın saat 19:00'da başlayacak olan Denizlispor maçı için hazırlıklarını tamamlayan ekibimiz maç saatini bekliyor. Karşılaşma saatine kadar kafasındaki ilk 11'i belirlemek için düşünen Teknik Direktör Oğuz Çetin, galibiyet için tüm imkanları seferber etti.
Geçtiğimiz hafta oynamayan Damlat ile Barbaros'un cezalarının bitmesiyle birlik de Oğuz Çetin, geniş bir kadro ile Denizli maçına hazırlanırken oyuncularını da galibiyete odaklandırdı.
Gece maçı oynamasından dolayı da taraftarların her zamanki gibi desteğini bekleyen Bolusporlu oyuncular, Denizlispor maçından galip biz olacağız diyerek camiaya ya da mesaj ilettiler.