Denizlispor, PLAY OFF ?

Yine bir iç saha maçında puan kaybı olur mu düşüncesi seyirci, yönetim, hoca ve oyuncuları iyiden iyiye sardığı maçtan sonra belli oldu. Ama sezon başından beri hep söylüyoruz; takımımızın kadrosu daha çok deplasmanlarda geniş alanlara uygun oyunculardan kurulu olduğunu ifade etmiştik.

Yine yazdığımız gibi daha önceden takımımız pas oyununu yapmakta zorlanıyor. Kenar oyunları yapmakta zorlanıyor. Elde kalan şey ise Aleksandar Prijović'in önde top tutması, servis yapmasını becermekte zorlanıyor. Emre Kılınç'ın bireysel özelliklerini sergilemesi ( O da markaja girdiği zaman zorlanıyor)

Söyle bir soru soracak olursak; Hocam yediğimiz goller hep savunmadan uzaklaştırdığımız topların devamında yaşanan çıkışlar sonunda cezalandırılıyoruz? Sonucunda da deplasmanda aldığımız puanlar kendi sahamızda hoyratça harcayıp, hedeften kopma noktasına geliyoruz. Sıkıntı iç sahada gözle görünen eksiklik olarak ortaya çıkıyor. Kaybedilen Denizlispor maçıyla 3 puan kaybettik ama her şeyi kaybetmedik. PLAY OFF biraz zora girdi gözüküyor.

Sezon başından beri Hocalara, oyunculara, yapılan harcamaların karşılığı kümede kalmak olursa yeterli bir başarı değildir.

Takım Kadromuz

(Deniz Elazığ) (Serkan Akhisar) ( Kibong, İshak, Ali Dere Konya ) (Özkan Gençlerbirliği ) ( Javadov İnter Bakü) (Aleksandar Prijović Parma,İsveç Ligi Djurgardens IF ) ( Luiz Henrique,Ankaragücü , Kasımpaşa ) ( Nurettin, Bilal Kayserispor ) ( Kenan , Osmanlıspor ) ( Murat , Balıkesirspor ) Kadromuza baktığımız zaman Süper Lig patentinde, kalitesi yüksek bir takım ve hepsi Süper Lig oyuncuları.

Şöyle bakarsak takımımızın maliyeti ve kalitesi en az PLAY OFF'tur. İnşallah hedefe ulaşırız. Takımımıza Giresunspor maçında başarılar…