Milli Takımlar'da görev yapan antrenörler, bu hafta sonu Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ve PTT 1.Lig'de oynanacak 18 maçın tamamını stadyumlarda takip edecek. Boluspor'un bugün deplasmanda oynayacağı Denizlispor karşılaşmasını U16 Milli Takımı antrenörü İsmail Demiriz izleyecek.

Spor Toto Süper Lig'de 24 Ekim Cuma akşamı oynanacak Kardemir Karabükspor-Akhisar Belediye Gençlik Spor maçında U16 Milli Takımı Teknik Direktörü Ahmet Ceyhan, Kasımpaşa A.Ş-Torku Konyaspor maçında ise U17 Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu görevli olacak. Hacıoğlu, 25 Ekim Cumartesi günkü Fenerbahçe-Gençlerbirliği müsabakasını ve 26 Ekim Pazar akşamki İstanbul Başakşehir A.Ş-Galatasaray maçını da takip edecek. A Milli Takım antrenörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamza Hamzaoğlu, Cumartesi akşamki Balıkesirspor-Bursaspor maçını seyredecek olup; U14 Milli Takımı antrenörü Adnan Örnek, aynı günkü Sivasspor-Çaykur Rizespor A.Ş karşılaşmasını izleyecek.

26 Ekim Pazar günü yapılacak Mersin İdmanyurdu-EskişehirsporBursaspor-Eskişehirspor mücadelesini A2 Milli Takım antrenörü Fatih Tekke, Trabzonspor-Gaziantepspor müsabakasını ise U14 Milli Takımı Teknik Direktörü Güngör Şahinkaya seyredip gerekli raporlamayı yapacak. Şahinkaya ayrıca bu maçtan 1 gün önceki Giresunspor-Albimo Alanyaspor maçında da tribünde olacak.

27 Ekim Pazartesi akşamı oynanacak haftanın kapanış maçı olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş karşılaşmasını U21 Milli Takımı antrenörü Emre Aşık takip edecek.

PTT 1.Lig de izlenecek

PTT 1.Lig'de 24 Ekim Cuma akşamki Adana Demirspor-Antalyaspor A.Ş. maçında U17 Milli Takımı antrenörü Nedim Yiğit, Gaziantep B.Ş.Bld.Spor- Şanlıurfaspor maçında Genç Milli Takımlar

Oyuncu İzleme'den Zeki Önatlı görevli olacak

U21 Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan, 25 Ekim Cumartesi günkü Bucaspor-Adanaspor A.Ş. müsabakasını ve aynı akşam oynanacak Manisaspor-Karşıyaka maçını takip edecek. Ercan son olarak Pazar günü yapılacak Altınordu A.Ş.-Kayserispor karşılaşmasını da izleyecek. Aynı günkü Denizlispor-Boluspor maçını U16 Milli Takımı antrenörü İsmail Demiriz izleyecek. Demiriz, bir gün sonra da Spor Toto 2.Lig'de Turgutluspor-Karagümrük karşılaşmasını takip edecek.

U15 Milli Takımı Teknik Direktörü Şenol Ustaömer, Samsunspor-Elazığspor maçında, U15 Milli Takımı antrenörü Turan Sofuoğlu ise Osmanlıspor-Orduspor karşılaşmasında gerekli raporlamayı yapacak. Genç Milli Takımlar Oyuncu İzleme'den Hakan Tecimer ise Spor Toto 2.Lig'de Pazar günü yapılacak Kartalspor-Pendikspor maçını seyredecek