Boluspor'da alınan iki mağlubiyetin ardından gol sıkıntısı çektiği de dikkatlerden kaçmazken, Denizlispor maçı öncesi de gözler Andaç Güleryüz'e çevrildi. Bu sezonTevfik Köse'nin ardından takımın en golcü ikinci oyuncusu olan genç golcü, Denizlispor maçında oynayacak mı oynamayacak mı? Andaç Güleryüz'ü nsahamızda oynadığımız Şanlıurfasporkarşısında alınan muhteşem galibiyette attığı gollerde imzası bulunuyor.

Transferin son gününde kırmızı beyazlı kadroya Eskişehirspor'dan kazandırılmasının ardından 11 karşılaşmada 411 dakika sahada kalan Andaç Güleryüz,son haftalarda gol sıkıntısı çeken Boluspor'da Denizlispor maçı öncesi tüm gözleri ona çevirtti. Kiralık geldiği Eskişehirspor da Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba SezonundaTrabzonspor ve Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray filelerini havalandıran genç golcü Boluspor'a transfer olmasıyla birlik de rakip filelere 3 gol atmıştı.

Şanlıurfaspor maçında 2-0 önde olan Boluspor kalesinde gördüğü goller sonrası maçın skoru 2-2'ye gelince son bölümlerde sahneye çıkan Andaç Güleryüz, o gün alınan muhteşem galibiyete attığı gollerle imza atmıştı.Bu sezon Boluspor formasıyla 3 golü bulunan golcü oyuncunun saha içinde farklı mevkilerde görev aldığı görünürken,genç oyuncunun son 2 haftada alınan kötü mağlubiyetlerin ardından gol kısırlığı çeken Boluspor'da tekrar ismi gündeme geldi. Fahri GÜNDÜZ