Boluspor'un Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı maç öncesinde Adana Demirspor yönetimi Boluspor maçı öncesi bilet fiyatlarını düşürdü.
Adana Demirspor Basın sözcüsü Hasan Erdeve, mavi-lacivertli kulübün yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, Türkiye'de örnek gösterilen ender taraftar guruplarından birisi olan taraftarlarımız, yine kendilerine ve camiamıza yakışanı yaparak Van'daki ihtiyaç sahiplerine tırla çeşitli ihtiyaçları ulaştırmıştır. Adana'nın yanı sıra İstanbul, Ankara ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yaşayan Adana Demirspor taraftarlına yönetim kurulu olarak bu anlamlı davranışları nedeniyle sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Adana Demirspor'da Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki yönetim kurulu kombine bilet fiyatlarında büyük indirime giderek taraftarlara jest yaptı. Mavi-lacivertli kulübün yönetim kurulu adına açıklama yapan Hasan Erdeve, Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda taraftarlarımızın istek ve taleplerini göz önünde bulundurduk ve 2013/2014 sezonu kombine bilet fiyatlarını düşürdük. Aldığımız karar doğrultusunda; 2.500 TL olan Loca ve Protokolü 1000 TL'ye, 300 TL olan Kaplı A ve B'yi (Üst) 125'TL'ye, 250 TL olan Kapalı C ve D'yi (Alt) 100 TL'ye, 200 olan Maratonu 80 TL'ye, 100 TL olan güney kale arkasını ise 40 TL'ye düşürdük” dedi.
Erdeve, biletlerin Adana Demirspor Kulübü'nün sularda bulunan idari binasından satın alınabileceğini, bilgi için de 4579488 nolu telefondan kulüp personeli Esra Bingöllü ile görüşülebileceğini açıkladı.
TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Adana Demirspor Basın Sözcüsü Hasan Erdeve, iç ve dış transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini, çok kısa bir süre içerisinde gerekli açıklamaları yapacaklarını, camianın da bu konuda biraz daha sabırlı olmalarını istedi.