Geredespor Başkanı Durmuş Demirkol, dün yaptığı yazılı açıklama ile bazı basın yayın organlarında yer alan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'nün Geredespor'a katkı sağlamadığı yönündeki açıklamaların aksine Küpçü'ye kulübe yaptığı katkı ve desteklerden ötürü teşekkür etti.
Milletvekili Küpçü'nün Geredespor'a verdiği desteğin yadsınamayacağını belirten Demirkol, Küpçü'nün kulübe verdiği desteklere devre arasında gerçekleşen transferlerden başladı ve Devrekspor'dan alınan Ali Koçaklı, Çaycumaspor'dan alınan Saadettin Yavuz transferlerinin Küpçü'nün girişimleriyle gerçekleştirildiğini belirtti.
Küpçü'nün Geredespor için sosyal tesis ve yeni saha noktasında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan söz aldığını ve bunun Geredespor için çok önemli olduğunu vurgulayan Demirkol, ayrıca Geredespor'dan desteğini esirgemeyen Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Ömer Baygın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Allar ve İGM Üyeleri Yusuf Gökçe ile Üzeyir Ercivan'a da teşekkür ettiğini dile getirdi.
KIRAL'LA ANLAŞILDI
Açıklamasının devamında kulüpte yaşanan önemli bir gelişmeden daha bahseden Demirkol, Geredespor Teknik Direktörü Deniz Kıral ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya varıldığını, Kıral'ın önümüzdeki sezon da Geredespor'un başarısı için elinden geleni yapacağına inandığını ifade etti.
Gelecek sezon planlamalarına başladıklarını ve bu yılki iskelet kadroyu bozmayacaklarını da belirten Demirkol, Deniz Kıral ile anlaşmanın bu nedenle önemli olduğunu, deneyimli çalıştırıcının önümüzdeki sezonda da Geredespor'da olacak oluşunun kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
Son olarak 3. Lig için önemli adımlar atmaya devam edeceklerini belirten Durmuş Demirkol, Gerede halkı, taraftarımız bu sene artık uyanmaya başladı. Sezon başından bu yana bazı olumsuzluklar yaşandı. Zamanı geldiğinde 3. Lig ışığını gördük. İlk devrede kaybettiğimiz puanlar, yeni bir kadromuzun oluşu 3. Lig'e set gerdi. Ama önemli adımlar atıyoruz, bu takım, Gerede halkımız inanıyoruz 3. Lig'i görecekler.”dedi.