DEMİR'İ DÖVDÜK AMA YENEMEDİK!

Boluspor ligin 4'üncü haftasından kendi sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Soğuk havada oynanan karşılaşmada tribünler boş kaldı. Passolig uygulaması bir kez daha tribünlere damga vurdu. Boluspor kendi sahasında mutlak üç puan parolası ile çıktığı karşılaşmada Adana Demirspor'a ilk ve ikinci yarıda yediği gollerle Adana Demirspor'a 3-0 mağlup oldu.

Boluspor Adana Demirspor karşısına; Özkan, Mbamba, Emre, Kenan, İsmail Haktan, Mehmet Kuruoğlu, Nurettin, İsa, İshak, Giorcia Rekhviashvili, Prijovic on biri ile çıktı. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, üç maç cezası sona eren Ali Dere'yi 18 kişilik kadroya dahil etti.

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Boluspor ilk tehlikeli atağını 6'ıncı dakikada buldu. Kırmızı beyazlılar, soldan gelişen atakta ceza sahasına atılan derinlemesine pasla topla karşı karşıya kalan İshak ile yakaladı. İshak çizgiye kadar indi, içeri yaptığı ortayı kaleci Serdar çeldi. Adana Demirspor Yiğitcan Erdoğan ile golü buldu. Boluspor rakibi karşısında 15'inci dakikada 1-0 geriye düştü. İlerleyen dakikalarda Boluspor, Adana Demirspor ceza sahasına girmeye çalışırken, ikili mücadelede Kenan yerde kaldı. Boluspor serbest vuruş kazanırken, topun başında geçen Reko'nun şutu defanstan döndü. Boluspor karşılaşmanın 28'inci dakikasından sağ açıktan gelişen atakta ceza sahasına atılan derinlemesine pasta topun üstünden atlayan Emre'nin arkasından bekleyen Prijovic kaleci ile karşı karşıya kaldı. Prijovic kaleye vurmayıp Kenan'a aktarınca Kenan boş kaleye topu atamayarak kaleci Serdar'ın üstüne atınca Boluspor mutlak bir golden oldu. Bu pozisyon sonrası kullanılan korner atışında arka direkte bekleyen Reko topu auta attı. İlkyarının son dakikalarında Boluspor ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Ceza sahasına yerden sert atılan pasta Kenan topa vuramayınca top kaleci Serdar'da kaldı. İlk yarının bitiş düdüğü ile birlikte itirazlarını sürdüren Adana Demirspor kalecisi Serdar Kulbilge sarı kart gördü.

İkinci yarıya Adanademirspor başladı. Boluspor ikinci yarının başında ilk oyuncu değişikliğini yaparak İsmail Haktan Odabaşı çıktı, Ali Dere oyuna dahil oldu. Değişikliğin ardından Boluspor sol açıktan geliştirdiği atakta Ali Dere ile mutlak bir gol kaçırdı. Boluspor ikinci yarıda gol bulmak için baskı kursa da girdiği atakları değerlendiremedi. 67'inci dakikada Kenan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Serdar'ın kucağına atınca kırmızı beyazlılar bir kez daha golden oldu. Orta alanda Adana Demirspor kazandığı topu Boluspor ceza sahasına kadar götürdü. Kaleci ile karşı karşıya kalan Hüseyin Kala topu ağlarla buluşturunca durum 2-0oldu. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini Bilal Gülden'i oyuna alarak yaparken oyundan çıkan oyuncu İsa Demir oldu. Karşılamanın son anlarında oyuna Adana Demirspor'da Özgürcan Özcan skoru 3-0'a getiren golü kaydetti. Bu golün ardından karşılaşma 3-0 Adana Demirspor'un üstünlüğü ile sonra erdi. Boluspor ligin 5'nci haftasında deplasmanda Bucaspor ile karşı karşıya gelecek.

Boluspor: 0- Adana Demirspor: 3

Stat: Atatürk

Hakemler: Onur Karabaş, Cemal Bingül, Uğur Bebek

Boluspor: Özkan Karabulut, Marc Kibong Mbamba, Emre Kılınç, Kenan Şahin, İsmail Hakkı Odabaşı (Dk 58 Ali Dere), Mehmet Kuruoğlu, Nurettin Kayaoğlu, İsa Demir (Dk. 74 Bilal Gülden), İshak Çakmak, Giorgi Rekhviashvili, Aleksandar Prijovic

Adana Demirspor: Serdar Kulbilge, Ali Tandoğan (D. 74 Ferhat Çökmüş), Abdulkerim Bardakçı, Yiğitcan Erdoğan, Joseph Larweh Attamah (Dk. 82 Özgürcan Özcan), Hakan Söyler, Alaattin Tosun (Dk. 65 Cumali Bişi), Hüseyin Kala, Oğuzhan Aynaoğlu, Tayfur Bingöl, Jacob Mulenga

Goller: Dk. 15 Yiğitcan Erdoğan, Dk. 70 Hüseyin Kala, Dk. 83 Özgürcan Özcan (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 85 Ali Dere, Dk. 87 Nurettin Kayaoğlu (Boluspor), Dk. 16 Alaattin Tosun, Dk. 33 Tayfur Bingöl, Dk. 36 Hüseyin Kala, Dk. 45 Serdar Kulbilge, Dk. 61 Hakan Söyler, Dk. 75 Joseph Larweh Attamah (Adana Demirspor)