AK Parti İl Başkan Vekili Melih Demirci, 64. Hükümet 2016 yılı Eylem Planı hakkında konuştu. Hükümet olarak kaybedecek zamanlarının olmadığını belirten Melih Demirci, Hükümet olarak hiç gecikmeden 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık dönemde millete vermiş oldukları tüm reform ve vaatleri hayata geçireceklerini söyledi.

İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın yurt dışı görevi dolayısıyla teşkilatlara vekâlet genç siyasetçi, 1 Kasım seçimleri öncesinde halka verilen vaatlerin gerçekleşmesi için planlı bir takvim oluşturulduğunun söyledi. 1 Kasım'da milletimizin bütünü kapsayan taahhüt niteliğinde beyannamemizi açıklamıştık” diyen Demirci, AK Parti gücünü her zaman milletinden almış bir parti. Milletinin verdiği güçle de 13 yıllık iktidar döneminde birçok reforma imza attı, yapılamaz denilenleri hayata geçirdi. 1 Kasım seçimleri öncesi verdiği sözleri bugün yerine getirmeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

Davutoğlu tarafından açıklanan vaatlerden bazılarının Bolu'yu yakından ilgilendirdiğini belirten İl Başkan Vekili Melih Demirci, şu ifadeleri kullandı: Tarıma dayalı üretim yapan çiftçilerimiz için yemde ve gübrede KDV kalkıyor. Genç çiftçilere de proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek veriyoruz. Gençlerimize proje karşılığı 50 bin Türk Lirası'na karşılıksız nakdi destek, 100 bin liraya kadar faizsiz kredi desteğiyle ilgili süreci başlatıyoruz. Üniversite öğrencilerimizin aldığı 350 lira burs ve kredi miktarın 400 liraya çıkarttık. Esnafımıza 30 bin lira faizsiz kredi desteği uygulaması önümüzdeki haftadan itibaren başlıyor. İnşallah verdiğimiz diğer sözleri de en kısa sürede yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.” Haber Merkezi