Sabah saatlerinde Kocaeli'nin Dilovası ilçesi TEM otoyolunda meydana gelen ve 11 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 31 kişi yaralandı. Kaza sırasında özel aracıyla İstanbul'a giden Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ve eşi Fatma Demir kazada yaralanan vatandaşlara müdahale ederek yaralı 2 vatandaşı özel aracıyla hastaneye götürdüler.

Edinilen bilgiye göre, kaza, sabah 08.00 sıralarında TEM otoyolu Dilovası mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul istikametine giden bir otomobil ile servis otobüsü buzlanan yolda çarpıştı. Kazanın ardından duramayan bir yolcu otobüsü ile arkasından gelen 10 otomobil de kazaya karıştı. Kaza sonrasında olay yeri can pazarına döndü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 31 kişi de yaralandı.

CAVİT DEMİR VE EŞİ YARALILARA MÜDAHALE ETTİ

Kazanın olduğu bölgeden geçen Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ve eşi Fatma Demir yerde yatan yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Demir çifti, durumu ağır olan yaralı vatandaşlarla yakından ilgilendiler. Cavit Demir, özel aracıyla yaralı 2 vatandaşı hastaneye götürdü. Özgür Bolu