İlk altı şansını sürdürmek ve üst sıralardan kopmak istemeyen Boluspor 24.'üncü hafta Denizlispor ile karşı karşıya geldi.
Boluspor bu sezon ikinci gece maçını Denizlispor ile oynarken İskender Alın Rizespor karşılaşması öncesi sakatlandığı için Denizlispor karşılaşması kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Oğuz Çetin ilk onbirde Serdar Kulbilge, Engin Aktürk , Jimmy Dixon, Muhammet Özdin , hakan Aslan , Ali Güzeldal , Cihan Yılmaz , Aydın Çetin , Barbaros Barut , Dalmat ve Alp Ergin ile sahada yer aldı. Değişilmez forvet Serge Djiehoua yedeklerde yer alırken genç Emre Kılınç ise 18 kişilik kadroda yer alan oyuncular arasında oldu.
Soğuk havaya rağmen yaklaşık 4000 Boluspor taraftarı karşılaşmayı takip ederken taraftar dernekleri 90 dakika susmadan destek verdi.
Karşılaşmaya Boluspor hızlı başladı. İlk dakikalarda sağ kanattan Hakan ile pozisyon bulmaya çalışan Boluspor orta alanda kontrollü bir oyun sergiledi. İlk 20 dakikada daha çok kanatlardan ve orta alandan derinlemesine pozisyon bulmaya çalışan Boluspor en tehlikeli atağını Muhammet Özdin ile gerçekleştirdi. Kornerden gelen topa Muhammet gelişine vururken top defans tarafından güçlükle çıkartıldı. Bu pozisyonun ardından derinlemesine atılan topa Denizlispor kalecisi İsmail topu çıkartmak için çıktığında vurduğu top kısa düşte ve Alp Ergin'de kaldı. Alp topu Dalmat ile paylaşırken uzaktan kaleye gönderilen topu defans çizgi üzerinde Veli çıkarttı. Dönen top tekrar Dalmat'ta kaldı. 18 çizgisi üzerinde gelişine sert vuran Dalmat'ın topu ikinci kez defanstan dönerken Boluspor gole çok yaklaştı. Ark arka gelişen bu pozisyonlardan sonra Boluspor tribünleri de hareketlendi ve desteğini artırdı. Dakika 33'de sağ açıktan topu alan Cihan Yılmaz topla ceza sahasına kadar girdi. Ceza sahası üstünde direk kaleye sert vurukken top İsmail'de kaldı. Arka direkte Dalmat boş pozisyonda beklerken Yılmaz'ın topu aktarmaması ile Boluspor bir golden daha oldu. İlk yarının son dakikalarında ark arkaya gol pozisyonu bulan Boluspor sonuca ulaşamazken ilk yarı 0-0 sona erdi.
Boluspor ikinci yarıda aynı kadro ile sahaya çıkarken karşılaşmanın başlamasından 5 dk sonra teknik direktör Oğuz Çetin ilk oyuncu değişikliğini Abdulaziz Solmaz – Cihan Yılmaz ve Djiehoua-Ali Güzeldal şeklinde yaparken Aydın Çetin'i Ali'nin yerine çekti. Soldan geliştirilen pozisyondan Abdulaziz yerden keserken Dixon topu dışarı attı. Ani gelişen Boluspor atağından rakibine faul yapan Barbaros sarı kart görürken orta hakemden sık sık uyarı alması dikkatlerden kaçmadı. Boluspor oyuncu değişikliği ile ardı ardına pozisyonlar üretirken meyvasınıda 70'inci dakikada aldı. Ani gelişen Boluspor atağında Djiehoua'a atılan derin topta ceza sahasında topla buluşan tecrübeli golcü fuleli adımlarla kale içine doğru sokulurken boşta olan Aydın Çetin'e topu aktardı. Gelişine topa vuran Aydın topu ağlar ile buluştururken kırmızı beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Bu gol ile moral bulan Boluspor pozisyon bulmaya çalışsa da 73. Dk da oyuna giren Onur ilk girdiği atakta 76. Dakikada takımın beraberlik golünü kazandırdı. Yaklaşık 20 metreden topa vuran Onur'un şutunu Serdar uzansa da golü engelleyemedi. Son dakikalarda Boluspor gol bulmaya çalışsa da iç saha sonunun bir türlü çözemeyince 2 puan daha kaybetmiş oldu. Boluspor 1- Denizlispor 1